Leslie Jones (galériánkban) színésznő új memoárjának egyik részletében beszél a 2016-os Szellemirtók rebootban játszott szerepe miatt őt ért súlyos rasszizmusról, nőgyűlöletről és halálos fenyegetésekről. 

A film, amely kizárólag női főszereplőkkel készült, az online trollok célpontjává vált. Jones a zaklatások és a hackerkísérletek miatt ideiglenesen törölte is Twitter-fiókját. 

"Nem tudom elhinni, hogy valaki ilyen szarságot csinálna valakivel, bárkivel, a munka miatt" - írja. "Ez szörnyű. Egy filmben játszom. Halálos fenyegetések egy ilyen apróságért?"

Emellett kritizálta Jason Reitman rendező megjegyzéseit a 2021-es Szellemirtók: Az örökség című filmjével kapcsolatban, úgy értelmezve azokat, mintha a filmmel azok kedvében jártak, akik ellenezték a kizárólag női szereplőkből álló szereposztást. 

Emellett Jones elárulta, hogy kezdetben jóval kevesebb fizetést ajánlottak neki, mindössze 67 ezer dollárt, mint a társszereplőknek, Melissa McCarthynak és Kristen Wiignek, annak ellenére, hogy maga is hosszú karriert futott be Hollywoodban. Küzdenie a magasabb fizetésért, végül 150 000 dollárt kapott. 

A színésznő memoárja "Leslie F*cking Jones" címmel jelent meg.

akció | fantasy | sci-fi | vígjáték

Manhattanben szellemjárás van, a dolog kezd elfajulni, prfikra van szükség. Össze is verődik egy ütős csapat, Erin Gilbert (Kristen Wiig) és Abby Yates (Melissa McCarthy) a... több»