Nézőként talán nem is gondolunk bele, hogy a színészeknek milyen nehéz is lehet a dolga, mielőtt valamelyik filmjük a világsztárok közé repíti őket. Hollywoodban tömegével kóborolnak az ifjú sztárjelöltek, de a tömegből csak nagyon keveseknek adatik meg a lehetőség a kitörésre. Ebben a cipőben járt a Stranger Things és az Enola Holmes sztárja, Millie Bobby Brown is.

Az ifjú színésznő nemrégiben Jimmy Fallon műsorában adott interjút, amelyben a karrierje elejéről mesélt. A még mindig szemtelenül fiatal Millie Bobby Brown is ugyanazt az utat járta be, mint sokan Hollywoodban. Meghallgatásról meghallgatásra járt, és saját elmondása szerint annyiszor utasították el, hogy számon tartani sem tudja, mire egyszer végre igent mondtak neki valahol.

Néhány évvel ezelőtt a Trónok harca castingjára is elment, ahol szintén nemleges választ kapott. Bár az nem derült ki, hogy kinek a szerepére pályázott, a korából adódóan csakis Arya Stark jöhet szóba. Ez az elutasítás azonban olyan mélyen érintette Millie Bobby Brownt, hogy nagyon komolyan elgondolkozott azon, hogy hagyja az egész színészkedést.

Szerencsére végül nem így alakult. Egy utolsó meghallgatásra még rávette magát, elment egy bizonyos Montauk nevű Netflix-projekt castingjára. Meghallgatták, majd jó két hónappal később megkeresték, hogy szeretnének vele újra beszélgetni. Végül így kapta meg Eleven szerepét ebben a bizonyos Montauk nevű projektben, amely menet közben a Stranger Things címet kapta.

Millie Bobby Brown tehát az utolsó utáni pillanatban került bele mégis Hollywood vérkeringésébe, azóta pedig olyan filmekben láthattuk már, mint a Godzilla: A szörnyek királya vagy az Enola Holmes. Ezekkel még aligha váltotta meg a világot, de az esélyt megkapta, hogy a világ megismerje a nevét. A többi már csak rajta múlik.

dráma | kaland | krimi | misztikus

Enola Holmes (Sherloch Holmes tizenéves húga) édesanyja eltűnik, és mivel most nem számíthat bátyja segítségére, egyedül kezd nyomozásba. Egy hatalmas politikai... több»