Gőzerővel zajlanak az Interjú a vámpírral című sorozat előkészületei, amelynek szereposztásáról érkezett is egy friss hír.

A produkció az AMC műsorkínálatában kap majd helyet, és bár egyelőre nem ismert a széria teljes szinopszisa, annyi bizonyos, hogy a főbb szerepekben két ismerős arc is felbukkan majd.

A Variety magazin legfrissebb értesülései szerint ugyanis Louis de Pointe du Lac karakterét nem más, mint Jacob Anderson alakítja majd, akit a legtöbben Szürke Féregként ismerhettek meg az HBO Trónok harca sorozatából.

Lestat de Lioncourt szerepében pedig Sam Reid lesz látható, aki korábban a Ciro Guerra által rendezett A barbárokra várva filmben bukkant fel.

A korábbi értesülések szerint az AMC a teljes jogot megszerezte Anne Rice kultikus regényfolyamának megfilmesítése felett, így sokáig kérdéses volt, hogy az 1994-ben megjelent egészestés Interjú a vámpírral című mozifilmre támaszkodik majd a széria, így az is kérdéses volt, hogy Brad Pitt és Tom Cruise által megformált karakterek visszatérnek-e majd a sorozatban.