A Vaják új szezonja, és még 4 friss sorozat, amit a héten nézhetsz (sorozat ajánló, 26. hét)

A legnagyobb streaming szolgáltatók, a Netflix és az AppleTV+ ezen a héten sem hagynak egyetlen szabad percet sem a sorozatrajongóknak. Az év feléhez érkeztünk, a huszonhatodik héten is több izgalmas újdonságra lehet rákattanni. Mi ötöt mutatunk nektek ezek közül, amelyek szerintünk mind megérdemlik a figyelmet. Az alábbi listán találtok dark fantasy sorozatot, reality show-t, doku-sorozatot valamint thrillert és drámát is.

#5

69 Az eltérített járat  (2023)

(9) (2)

thriller

Apple TV+

Egy eltérített repülőgép 7 órás repülőútat követően jut el Londonba, miközben a földi hatóságok válaszokat keresnek. több»

Egy repülő Dubaiból Londonba tart, fedélzetén Sammel, a profi üzletemberrel és tárgyalóval. Amikor a békésnek induló repülőútból egy eltérítés miatt rémálom válik, Samnek össze kell szednie minden tudását, hogy jobb belátásra bírja a géprablókat. Premier június 28-án az AppleTV+-on.
#4

dokumentum | sportfilm | történelmi

Netflix

A '90-es években a televízióban a kaszkadőrökkel teli Az amerikai gladiátorok című műsor szórakoztatta a rajongókat. Ez a doku-sorozat a műsor sikerét vizsgálja, és azt,... több»

A '90-es években a televízióban a kaszkadőrökkel teli Az amerikai gladiátorok című műsor szórakoztatta a rajongókat. Ez a doku-sorozat a műsor sikerét vizsgálja, és azt, hogyan ért majdnem véget, mielőtt elkezdődött volna. Premier a Netflixen június 28-án.
#3

60 Vaják - 3. évad  (2023)

(1)

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és szörnyei versengenek Ciri elfogásáért, Geralt bújtatja a lányt, és eltökélt szándéka, hogy megvédje újonnan egyesült családját... több»

Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és szörnyei versengenek Ciri elfogásáért, Geralt bújtatja a lányt, és eltökélt szándéka, hogy megvédje újonnan egyesült családját azoktól, akik az elpusztításával fenyegetnek. Premier a Netflixen június 29-én.
#2

70 Celeb  (2023)

(2)

dráma

Netflix

Egy fiatal, feltörekvő nő története, aki szeretne a legmenőbb sztár lenni a szöuli influencerek világában, ami pénzt, hatalmat és ismertséget hoz, de egyben botrányokat is. több»

Egy fiatal, feltörekvő nő története, aki szeretne a legmenőbb sztár lenni a szöuli influencerek világában, ami pénzt, hatalmat és ismertséget hoz, de egyben botrányokat is. Premier a Netlfixen június 30-án.
#1

valóságshow

Netflix

A világ tíz legjobb hiperrealista tortaművésze fog versenyezni egymással, hogy megtévesszék a zsűrit és begyűjtsék a pénzdíjat. A versenyzőknek minden héten először egy... több»

A legtehetségesebb amerikai cukrászok visszatérnek, hogy újra próbára tegyék a zsűri ítélőképességét. Olyan tortacsodákat készítenek, amelyek a megszólalásig hasonlítanak egy teljesen hétköznapi használati tárgyra. Aztán meg kell tippelni, hogy a kiállított darabok közül melyik igazi és melyik sütemény! Premier a Netflixen június 30-án.