2019.06.12   szerző: csd   hozzászólások: 0

Az év egyik legjobban várt filmje, a Pókember – Idegenben hamarosan megérkezik a hazai mozikba is.  A produkció a Marvel filmes univerzum harmadik fázisának utolsó felvonása lesz majd, azonban már most felröppent egy kisebb híresztelés a Pókember filmek folytatását illetően.

A Zöld Manó lesz a Marvel negyedik fázisának szupergonosza?

Egy meg nem erősített hír szerint ugyanis már javában zajlanak az új Pókember előkészületei, amelyben a főgonosz szerepét Norman Osborn, vagyis a Zöld Manó töltené be. Bár szeretnénk leszögezni, hogy mindez csupán híresztelés, azonban a kiszivárgott információk alapján a stúdió egy bizonyos „A Jótevő” kódnévvel ellátott karakter szerepére készül éppen castingolni egy 40-60 év körüli férfi színészt, aki szerepe szerint „titokzatos és gonosz” lesz majd.

A Geeks Worldwide magazin egyik cikkében arról is szó esik, hogy egy kis eséllyel a fenti karakter már a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetében felbukkanhat. Minderről pedig július 4-től a hazai nézők is meggyőződhetnek.

akció | kaland | sci-fi

Pókember számára nincs megállás, úgy tűnik, hősünk sosem lazíthat. Miközben a falmászó többször bizonyította, hogy egymaga képes megszabadítani a világot az... több»