Abszurd mértékű brutalitás az új horrorszenzációban

Az Evil Dead-franchise mindig is a véres látványról és a groteszk témáról volt hírhedt, és ez nem lesz másképp a jövőben sem.

Az Evil Dead Rise remélhetőleg új életet lehel majd a kultikus franchise-ba, a SlashFilm értesülése szerint pedig már az sokat elmond a produkcióról, hogy közel 1700 gallon művért használtak fel a munkálatok során.

Lee Cronin a SlashFilmnek elmondta, hogy az Evil Dead Rise-hoz egy ipari konyhát kellett kibérelniük, hogy el tudják készíteni azt a kellő mennyiségű művért, amelyet úgy terveztek, hogy ragadós, “zsigeri” legyen, és mindenhova jusson.

Hogy ezt a mennyiségű anyagot némi perspektívába tudjuk helyezni, egy átlagos méretűnek mondható fürdőkád térfogata 42 gallon (1 gallon 3,7 liternek felel meg), így Corin csupán annyit jegyzett meg a filmmel kapcsolatban, hogy garantáltan “mocskos” lesz.

Az új Evil Dead Rise eredetileg a 2013-as Gonosz halott film folytatásaként készült, bár kérdéses, miként kapcsolódik majd a cselekmény, mivel az előző produkció szereplőgárdájából senki sincs a fedélzeten.

fantasy | horror | sci-fi | thriller

Két testvér története, akiknek újbóli találkozását démoni erők próbálják megakadályozni.