Adam Sandler mint baseballütős nácivadász?

Quentin Tarantino elárulta, hogy Adam Sandler szerepet kapott a Becstelen brigantykban.

Bill Maher "Club Random" podcastjében adott új interjújában a rendező elismerte, hogy Donny Donowitz őrmester szerepét a Adam Sandlernek írták.

Taranitno elmondta, hogy a Sátánka című film kapcsán találkozott Adammel, amelyben egy cameo szerepet játszott, majd hozzátette, hogy mivel abban a projektben megtetszett neki, megírta számára a nácivadász szerepét.

"A Zsidó medve úgy volt, hogy... A Zsidó medvét Adam Sandlernek írtam. Amikor a Sátánkát csináltam, azt mondta nekem, hogy 'Ó, ember, akkor most nácikat verhetek szét egy baseball ütővel? Kibaszott forgatókönyv! Kibaszottul király! Alig várom! Alig várom! Mintha minden zsidó srácnak azt mondta volna: "Én fogom eljátszani ezt a fickót, aki nácikat ver szét egy kibaszott ütővel.""

Adam Sandler végül a Ki nevet a végén? című filmjének főszerepét kapta, amit pont ugyanebben az időben forgattak. Ami az utód megtalálását illeti, Quentin elmondta, hogy nem volt könnyű dolga, ugyanis a szóban forgó filmhez a rendező, Judd Apatow az összes olyan zsidó színészt leszerződtette, akit Tarantino szívesen látott volna a szerepben. 

Azért, ha a szívünkre tesszük a kezünket, Sandlerrel is nagyon szívesen megnéztük volna a filmet, de ki tudja, talán lesz még alkalmuk együtt dolgozni.

dráma | háborús | kaland | szatíra

SkyShowtime (2023.02.14.)

Quentin Tarantino filmje a II. világháború ideje alatt, Franciország német megszállásának első évében játszódik. Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) családját a lány... több»