Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
vesztingerkitti   2017. 01. 02.

legújabb vélemény

A film gyenge és sablonos középkategóriás színészi alakításokkal , nincsenek nagy és pörgős jelenetek, a befejezése is összecsapott. Csalódást okozott a film. Nem érdemes megnézni....

 
vivikejencikelara   2016. 10. 23.

Viccesből átmegy egészen szomorúvá.Adam Sandler egyik különleges alakítása.Hosszú a film de érdemes megnézni, tanulságok vannak benne bőven.Nagyon összetett az eleje egy vígjáték a közepétől inkább egy dráma.


 
Lacroix   2015. 03. 12.

Nyugodtan lelehet venni a vígjáték jelzőt erről a filmről,mert 1 vicc volt az egész filmben.Az is 1 stand upos résznél. A cím erős túlzás,hogy viccesek lennének ezek az emberek :D

 
trinagl   2014. 12. 02.

Nem elsöprő erejű, de jó és egy kicsit összetett. Az előzetes alapján azt gondolhatjuk, hogy ez csak egy újabb eszetlen komédia, de sokkal inkább dráma komikus központozással, mint bármi más. Éppen ez miatt aki vígjátékra számított, az csalódott lehet, aki viszont szereti a komolyabb műfajokat, annak ez biztosan tetszeni fog.

 
tomvétsz   2014. 10. 19.

Csalódott vagyok. Az első fél óra még egészen vicces, aztán vesz egy éles kanyart a film és már csak nagyítóval kereshetjük a poénokat. Egyedül Seth Rogen karaktere szerethető, a többiek mind nyafogósak és ellenszenvesek. Sandler még úgy ahogy elmegy, de tőle meg mást vártam volna. Amellett, hogy unalmas, a film hallatlanul hosszú is. Megspórolhattam volna magamnak ezt közel két és fél órát.

A film összbevétele 71 585 235 dollár volt (imdb.com).

 

Az Universal Pictures stúdió 190. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Seth Rogen és Jonah Hill 5. közös filmje.

(dulkap)
 

71 585 235 dollár bevételt generált a vígjáték.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.