Lúzert vegyenek! - Egy férfi naplója

Lúzert vegyenek! - Egy férfi naplója

Man About Town

Cikkek
A Lúzert vegyenek! - Egy férfi naplója (2006) a MAFAB közösségének véleménye alapján egyszeri unaloműző, megosztó poénokkal. A film tetszésindexe a MAFAB.hu-n 7 értékelés alapján 57%, ami megosztó nézői fogadtatásról árulkodik. A nézői reakciók szerint a film könnyen fogyasztható kikapcsolódás, humora azonban többek szerint idejétmúlt és már-már idétlen, így inkább alkalmi választásként működik, mint emlékezetes komédiaként. A Mike Binder rendezte dráma-vígjáték a pszichológiai dráma, a romantikus vígjáték és a tragédia elemeit is érinti. Ben Affleck, Rebecca Romijn, John Cleese és Gina Gershon játékára építve Jack Giomoro történetét követi: a sikeres ügynök írástanfolyamra jár, naplót vezet, ám a mindent rögzítő füzetet egy csalódott ügyfél ellopja, miközben a felesége is megcsalja.

Hirdetés

Jack Giomoro sikeres ügynök. Szép felesége, egzisztenciája van. Beiratkozik egy kurzusra, ahol írást tanulna, és ahol az első feladat egy napló vezetése. Jack mindent leír a naplójába, amit egy csalódott ügyfele ellop tőle, hogy ellene használja fel, hiszen Jack élete sem makulátlan. Eközben a felesége is megcsalja, így egyre reménytelenebb helyzetbe kerül.

Rendező: Mike Binder
Író: Mike Binder
Premier (HU): 2007.04.18.

2026.01.13 Atis206

Ez a film abba a bizonyos kategóriába tartozik, hogy ha más nincs, akkor ez is jó! Ben Affleck azért elmondhatja magáról, hogy ebben a filmben csőstül jön a baj...

2017.09.06 Domino

Hát, nem is tudom, nekem ez a fajta poén nem igazán jött be sohasem. Szerintem egy kissé idejétmúlt, már-már idétlen is igazából. Bár ettől függetlenül szerintem egyszer simán meg lehet nézni, de nem hinném, hogy ez igazán megmaradna majd bárkiben is hosszasan.

2016.08.20 daeril

Én igazából élveztem, amolyan igazi unaloműzőnek elmegy, amit bármikor elő lehet venni. Csakis ajánlani tudom mindenkinek! :)