Adam Sandleres kamufilm tarolta le az internetet

Adam Sandler annyi bugyuta filmet tett már le az asztalra, hogy szinte rá sem ismertünk a Csiszolatlan gyémántban. A komikus színész egy interjúban azzal „fenyegetőzött”, hogy ha ezért sem kap Oscar díjat, akkor legközelebb elkészíti karrierje legrosszabb filmjét, hogy mindenki megfizessen! Nos, ezt a filmet, ha nem is ő, de egy rajongó meg is írta!

Az alkotás a Jacked Up címet kapta és valójában Adam Sandler tizenkét legrosszabb értékelést kapott filmjét elemezve született meg. A történet nem is lehetne Sandleresebb. A főhős Jack Goodheart, aki cipőárus és személyiedző némi katonai múlttal. Jack és felesége, Janet (mindkettőjüket Adam Sandler alakítja) épp harmincéves osztálytalálkozójukra érkeznek Costa Ricába, amikor a szállodájukat megtámadja egy csapatnyi terrorista, élükön vrel. Céljuk, hogy mindenkit túszul ejtsenek, köztük a Terry Crews által alakított Chuck Finley szenátorral. Természetesen Jack és Janet szembeszáll a terroristákkal, hogy a film végén egy vérfagyasztó jet skis üldözéses jelenetben kapják el a rosszfiút a szálloda körül épített medencében…

A film természetesen nem igazi, de a rajongók elképesztő kreativitásról és lelkesedésről tettek tanúbizonyságot. Részletesen elemezték, hogy mitől válnak a színész filmjei borzasztóvá, majd ezek alapján építették fel a történetet. Még olyan részletekre is gondoltak, hogy kinek kéne írni a forgatókönyvet és ki rendezze. E két feladatkörre Tim Herlihy és Dennis Dugan az ideális jelölt, hisz mindketten többször dolgoztak már együtt Adam Sandlerrel. Még plakátot is terveztek a filmhez – szintén a korábbi filmjei plakátjai alapján. Sőt, még meg is tippelték, hogy a film milyen értékeléseket kapna az IMDB-n (3,75 pontot a 10-ből) és a Rotten Tomatoes oldalán (6 százalékot).

Arra azért nem sok esély van, hogy Adam Sandler valóban elkészítse ezt a filmet, de arra azért kíváncsiak vagyunk, hogy beváltja-e a tavalyi fenyegetését, és legközelebb minden eddiginél rosszabb filmmel rukkol-e elő.