Aladdin 2: A rendező megszólalt Will Smith visszatérése kapcsán

Kétségtelen, hogy a Guy Ritchie rendezésében készült 2019-es élőszereplős Aladdin hatalmas meglepetést okozott azzal, hogy Will Smith-t castingolták Dzsinn szerepére.

A produkció akkora sikert aratott, hogy nem sokkal a megjelenés után már be is jelentették, hogy elkészül a folytatás, amelyet szintén Guy Ritchie rendez majd, ám Will Smith jövője meglehetősen kérdésessé vált, miután az idei Oscar-gálán hatalmas botrányt okozott azzal, hogy megpofozta Chris Rockkot, amiért az felesége, Jada Pinkett Smith kopaszodásán viccelődött.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint egyébként Ritchie nagyon szeretné, ha Smith újra csatlakozhatna a stáboz, persze mindez egyelőre kérdéses. “Soha nem találkoztam még ennél kedvesebb emberrel, és a vele való közös munka volt az egyik legcsodálatosabb, legnagyszerűbb élmény, amiben valaha részem volt” - mondta a rendező.

“Soha nem láttam mást, mint a tökéletes, nagylelkű úriembert. Semmi gondom nem lenne Will Smith-t bármiben is szerepeltetni, mert, ahogy mondtam, ő egyszerűen a ki*@***ttul tökéletes úriember volt” - tette hozzá Ritchie.

Smith az elmúlt időszakban mindent megtett, hogy bocsánatot kérjen az Oscar-gálán tanúsított viselkedéséért, többek között hétfő este megjelent a Trevor Noah-val közös The Daily Show-ban is.

“Ez egy borzalmas este volt, ahogy azt el tudjátok képzelni. Sok árnyalata és összetettsége van a dolognak. De a nap végén elvesztettem, és azt hiszem, amit mondanék: ‘Soha nem tudhatod, min megy keresztül valaki, érted?’” - mondta Smith.

“Aznap este átmentem valamin. Nem mintha ez egyáltalán igazolná a viselkedésemet. Azt kérdezitek, hogy mit tanultam belőle? Azt, hogy legyünk kedvesek egymással. Ez nehéz. Azt hiszem, az volt a legfájdalmasabb számomra, hogy a saját nehéz helyzetemet nehezítettem meg másoknak” - tette hozzá a színész.

76 Aladdin  (2019)

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus | vígjáték

Aladdin egy tiszta szívű utcai suhanc Agrabah városából, aki arról álmodik, hogy egyszer kitörhet a nyomorból. Egy napon erre lehetősége is adódik, amikor a szultán gonosz... több»