2019.02.11   szerző: Archívum   hozzászólások: 0

A Disney idén három klasszikusának élőszereplős adaptációjával készül, a Dumbó után itt az Aladdin első előzetese.

Szürreálisan fest Will Smith kék Dzsinnje, itt az Aladdin előzetese

Alig néhány napja futott be a Dumbó első teljes előzetese, a Disney máris előrukkolt az idén érkező Aladdin friss trailerével, mely azonnal megosztotta az eredeti mese rajonógit. Sokan ugyanis kifogásolják a CGI minőségét, amiben azért van némi igazság, ha megnézzük az alábbi képsorokat. Persze a mozikba kerülő változatig még van némi idő módosításra, a kérdés csupán az, hogy a most látottakat már véglegesnek szánta-e a Disney.  

A filmet Ted Elliott, Terry Rossio, John August, Ron Clements és John Musker forgatókönyve nyomán Guy Ritchie (Blöff, Sherlock Holmes) rendezi, a trailer alapján azonban úgy tűnik, a stúdió nem sokat tarthatott meg Ritchie jellegzetes stílusából. A sikervárományos produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Will Smith, Naomi Scott, Kamil Lemieszewski, Navid Negahban, Numan Acar, Will Blagrove és Nasim Pedrad.

Hazai premierdátum: 2019.05.23

 

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

76 Aladdin  (2019)

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus | vígjáték

Aladdin egy megnyerő utcai suhanc, aki első látásra beleszeret a dúsgazdag hercegnőbe, Jázminba. Közös jövőjük kulcsa egy egyszerú lámpás és az abban lakó Dzsinn lehet - ám... több»