Alaposan kiakasztotta az internet népét a Macskák első előzetese

Már javában zajlik a San Diegó-i Comic Con, ahol a tegnapi nap folyamán bemutatták a legendás Macskák című musical élőszereplős filmváltozatának első előzetesét.

Ian McKellenJudi DenchIdris ElbaTaylor SwiftRebel Wilson, hosszasan lehetne sorolni a legnagyobb hollywoodi sztárok neveit, akik felbukkannak a rövid a videóban, így az új Macskák egy igazán parádés szereposztást ígér, ráadásul, aki látta már valaha színpadon a produkciót, tudja, mennyire lebilincselő zenei élményben is lehet része, ebből a szempontból valószínűleg pedig a film sem okoz majd csalódást.

Valami azonban mégis balul sülhetett el, hiszen a legtöbben, akik látták az előzetest, egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a hatással. A karakterek vizuális megjelenítése annyira félresikerült sokak szerint, hogy a közösségi oldalakat bejegyzések áradata lepte el, amelyekben sorra kifogásolják a készülő Macskák kínosan gyenge animációs technikáját.

A film várhatóan idén, december 19-én érkezik a hazai mozikba, addig is íme, mutatjuk a bejátszást, amely mostanra a legtöbb mozirajongót teljesen a padlóra küldött.