ALIEN 40 Emléknap: Játssz és NYERJ páros belépőt A nyolcadik utas: a Halál exkluzív vetítésére!

A Mafab.hu és a Pólus Mozi jóvoltából 2 darab páros mozijegy keresi gazdáját minden idők egyik legnagyobb hatású sci-fijének digitálisan felújított változatának bemutatójára. Nézd meg 120 négyzetméteres nagyvásznon  A nyolcadik utas: a Halált az ALIEN 40 Emléknap alkalmából!

40 éve mutatták be a mozik Ridley Scott kult-klasszikussá vált sci-fi horrorját, A nyolcadik utas: a Halált Sigourney Weaver főszereplésével, mely máig etalonnak számít a műfajában, és melynek az elmúlt négy évtizedben egy cseppet sem kopott a fénye. A film digitálisan retusált rendezői változata eredeti nyelven, magyar felirattal egyetlen alkalommal most újra látható a Pólus Mozi 120 négyzetméteres mozivásznán további programok kíséretében május 10-én.

Az évfordulós esemény előtt az érdeklődők egy beszélgetést hallgathatnak meg Csákvári Gézával a film popkulturális hatásairól, valamint egy különleges kiállítást is megtekinthetnek a mozi előterében annak a H.R. Gigernek a grafikáiból, aki megálmodta az Alien-filmek vizuális világát.

Ha Te is ott szeretnél lenni a rendhagyó eseményen, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre.

Ki alakítja  A nyolcadik utas: a Halál női főszerepét?

A. Uma Thurman

B. Sigourney Weaver

C. Linda Hamilton

A helyes megfejtéseket a [email protected] eamil címre várjuk holnap (május 7.) 18:00 óráig. Kérjük, a levél tárgyába írjátok be a következőt: Alien játék.

A film vetítésére május 10-én 19:00 órától kerül sor a budapesti Pólus mozikban. Sok szerencsét kívánunk!