Egy újabb e-mail látott napvilágot, amely azt kívánja bizonyítani, hogy Amber Heard nem mondott igazat a tanú vallomásában.

A levélből kiderül, hogy Heard alkalmazásában egy egész PR-cég állt, hogy segítsen semmissé tenni az ellene hozott ítéletet abban a rágalmazási ügyben, amelyet volt férje nny Depp indított ellene, és amelyet a későbbiekben meg is nyert.

A csapat állítólag elismerte, hogy a zúzódásokról készült fotók, amelyeket a Johnny Depp állítólagos bántalmazásáról szóló állításainak alátámasztására használtak a rágalmazási perben, hamisítványok voltak.

“Tartozom neked egy magyarázattal arról, hogy "mi történik valójában. Az igazság az, hogy Amber bűnös. Hallottam a hangfelvételeket, amelyeken Amber bevallja, hogy bántalmazta Johnnyt, és természetesen a zúzódásos fotói hamisak” - olvasható az egyik bennfentes által küldött üzenetben.

Továbbá napvilágot látott egy üzenet, amelyben valaki figyelmeztette Jessica Kraus újságírót, hogy ne publikáljon Amberről terhelő cikkeket: “Nagy veszélyben vagy, ha kiadod az Amber Heard hamis s*s party történetek 4. részét. Ne akarj velünk ujjat húzni! Gondolj a családodra. A döntés a tiéd.” 

A későbbiekben a levél feladója bocsánatot kért Kraustól: “Szeretnék bocsánatot kérni tőled és a családodtól azért, amit az előző e-mailben írtam, ami fenyegető e-mailnek tűnt neked és a családodnak. Ez ostoba szándék volt.”

“A feloldott dokumentumot hatalmas lehetőségnek tekintették a mérleg eltolására, sőt, még a tények meghamisításáig is elmentek. Kat Tenbarge az NBC News-tól részese ennek az erőfeszítésnek. Azt tervezi, hogy még ebben a hónapban célba veszi Önt a hazugságairól szóló cikkel” - olvasható egy további Krausnak címzett üzenetben.

“Ha azt hiszi, hogy nyomtatásban rágalmazhat engem, amiért igazat mondok, miután összeesküdött egy olyan csapattal, amely független újságírókat és családtagjaikat erőszakra utaló célzásokkal fenyegeti, akkor gondoskodom róla, hogy a neve innentől kezdve örökre kapocsolatba hozható legyen minden fenyegetéssel, amit kapok. Az emberek a PR-bűnözőkhöz való hűségedről fognak ismerni téged, nem pedig a szavaidról vagy a cikkeidről” - válaszolt az üzenetre Jessica Kraus.

Amber Heard a rágalmazási per elvesztése óta igyekezett a távol maradni a nyilvánosságtól, nemrég viszont Tel Avivban látták őt nyaralni.