Amber Heard könnyekben tört ki, miután felolvasták Johnny Depp üzenetét

A szerdai napon nem csak Johnny Deppet, hanem Amber Heardöt is újra tanúként idézték meg, amely során felolvasták Depp róla írt néhány korábbi szöveges üzenetét.

“Nincs bennem kegyelem, nincs bennem félelem, és egy cseppnyi érzelem, vagy amit egyszer szeretetnek hittem ez iránt az aranyásó, alacsony szintű, filléres, puhány, értelmetlenül lógó, túlhasznált piaci kofa iránt. Keményen a falnak fog ütközni!!! És alig várom, hogy ez a pazarló ri**nc eltűnjön az életemből!!!” - írja Depp az egyik üzenetében.

“Kesztyűvel sem érnék hozzá. Csak remélni tudom, hogy a karma utoléri és elveszi tőle a lélegzetvétel ajándékát” - olvasható egy további üzenetben, amelyet azután írt, hogy kiderült Heard viszonyt folytat Elon Muskkal.

Depp korábban elmondta, hogy nem büszke a megfogalmazására, és hogy “sötét humorérzéke van”. Amber Heardöt a tárgyaláson szemmel láthatóan lesújtotta mindez, majd pedig könnyekben tört ki.

Amber Heard vallomásában továbbra is kitartott amellett, hogy volt férje online hadjáratot indított ellene, hogy meghazudtolja a kapcsolaton belüli erőszakról tett állításait, és hogy tönkretegye a karrierjét.