Elizabeth Hurley milliók kedvence, aki nem csak színészként bizonyított immár bő három évtizedesre nyúlt karrierje során, de más területeken is kipróbálta magát. A modellkedés sem áll tőle távol, amit még 57 éves korában is kifogástalan alakja is mutat, de emellett a divatszakmában is érdekelt.

Saját strandkollekcióval rendelkezik, amelynek darabjait előszeretettel mutatja be saját magán. Ehhez külön Instagram-profilt is létrehozott, ahol így nem csak az új bikiniket és fürdőruhákat csodálhatjuk meg, de a színésznő idomait is.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által megosztott bejegyzés

Most egy új világoskék bikinit villantott, ráadásul a hivatalos saját Instagram-profilján, amin valósággal ámulnak a rajongók. Elég csak elolvasni néhány hozzászólást, amelyek mind a bikinit, mind Elizabeth Hurley szépségét dicsérik. A fenti képen egy tükör előtt pózol egy aranyszínű lánccal összekapcsolt világoskék bikiniben, míg az alábbin ugyanezt láthatjuk rajta a strandon is.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által megosztott bejegyzés

Elizabeth Hurley természetesen nem csak fürdőruhái reklámozásával van elfoglalva, hiszen a közeljövőben több új filmben is láthatjuk majd. Készül a karácsonyi családi mozi, a Christmas in the Caribbean, valamint a Welcome to Georgia vígjáték is. Emellett a The Piper című drámában is láthatjuk majd.