Anthony Mackie-t a legtöbben valószínűleg csak Sólyomként ismerik az MCU Bosszúállók csapatából, hamarosan azonban egy egészen új oldaláról ismerhetjük meg a színészt. Íme az Outside the Wire előzetese!

Úgy tűnik, hogy A halhatatlan gárda és A kimenekítés után a Netflix megtalálta a tökéletes receptet a legütősebb akciófilmhez: fogj egy vérbeli különc figurát, majd állítsd szembe egy legyőzhetetlennek vélt ellenséggel, mindezt pedig alaposan fűszerezd meg akcióval, rövid és pörgős vágásokkal.

Az Outside the Wire története szerint egy pilótát az egyik legkeményebb háborús övezetbe vezénylik, küldetése szerint pedig ki kell iktatnia egy olyan fegyvert, amely elhozná a végítélet napját. A megbízásban persze végig számíthat felettesére, aki valójában egy android, minderről azonban senki sem tud.

Nos, Chris Hemsworth és Charlize Theron után Anthony Mackie gondoskodik az eszméletlenül őrült akcióról, az Outside the Wire premierjére ráadásul nem is kell sokáig várniuk a nézőknek, hiszen a film a tervek szerint 2021. január 15-én debütál a Netflixen.