Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
59%

Halálos harcmező (2021)

Outside the Wire
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
4
Videók
 
taib   2021. 03. 30.

legújabb vélemény

0

A történet maga jó lett volna, de a kivitelezés eléggé gyengévé tette a filmet.

 
csd   2021. 01. 20.

1
A jól megírt sztori hiánya

Bár abból a szempontból, hogy ez egy akciófilm, kevésbé keltette fel az érdeklődésemet a Halálos harcmező. A hangulatvilága és persze az "androidos" alapötlet viszont annál inkább. Oké, a Netflix most már egy ideje eljutott oda, hogy a saját gyártású projektjeiben bőven van anyag, nem igazán lehet különösen panaszkodni a látványára vagy épp bizonyos technikai megoldásokra. Bár én még mindig jobban kedvelem az ő égiszük alatt a drámákat. Azt évek óta szerettem a Netflixnél, hogy mintha sokkal nagyobb hangsúlyt fektetett volna arra, hogy egyszerűen jó írókat foglalkoztasson. Itt mintha e tekintetben elmaradt volna mindez, és ez nagyon hiányzott a Halálos harcmezőnek.


 
stevepisti   2021. 02. 20.

1

Anthony Mackie jó színész, Damson Idrist nem ismerem, de talán, ha megcserélik a két színész karakterét, jobban járunk, bár a sokak által emlegetett jó forgatókönyv hiánya nagyobb probléma ebben az esetben. Az akciójelenetek minősége rendben volt, a ... több»

 
sziazo   2021. 01. 17.

1

Olyan, mintha egy kiskamasznak adtak volna egy valag lóvét, hogy forgasson valami látványos filmet, csak azt nem mondták neki, hogy jó, ha annak a filmnek története is van.

 
Ádám   2021. 01. 16.

1

Nagyon szeretem a sci-fit, és nagyon nem szeretem, amikor ennyire elbánnak vele. Ez a film pont annyira izgalmas, hogy ne und magad halálra, de nem annyira, hogy ne érezd teljesen feleslegesnek, hogy megnézted.

 
Mirci   2021. 01. 15.

1

Izgalmas történettel kecsegtető, látványos előzetes, ami aztán egy kissé ostoba, nagyon egyszerű, és a nézőt teljesen hülyének néző filmet takar. Nem értem, hogy miért van erre szükség.

 
Azag   2021. 01. 19.

0

Sci-finek gagyi, háborús filmnek ultra gagyi. 2 óra pocséklás az életből.

Galéria (8)

Pilou Asbæk
Anthony Mackie
Anthony Mackie
Damson Idris
Emily Beecham

Videók (4)

 

A Halálos harcmező cseppet sem nyerte el a kritikusok tetszését. A film mindössze 34 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2021. január).

(hp)
 

Anthony Mackie a főszerep mellett producerként is kivette a részét a munkálatokból.

(hp)
 

A film nagy részét Kelenföldön, Budapesten forgatták.

(hp)
 

A film a premierjét követően rögtön az első helyre ugrott a magyar Netflixen.

(hp)
 
A mozik kényszerszünete óta tartó kissé langyos filmfelhozatalt azért egy jól összerakott, maximum kétszernézős filmmel a Netflix kicsit azért megkavarta. több»
 
Ez kérem, hamisítatlan középszer, tucatízű szórakozás. De néha ezzel is be lehet érni. több»
 
Összességében a Halálos harcmező egy korrekt akciófilm szintjét sem éri el. A történet ostobaságát nem képes megfelelő minőségű akciókkal kompenzálni, a szereplői a jellemvonásaik miatt sem lesznek kedvelhetők. több»