Angelina Jolie és Brad Pitt újra együtt a By the Sea előzetesébenA kép forrása: Universal Pictures

Tíz évet vártunk, hogy a Mr. és Mrs. Smith után újra együtt álljon kamerák elé Hollywood sztárpárja.

A Mr és Mrs Smith-szel ellentétben a Angelina Jolie és Brad Pitt következő filmje könnyed humor helyett könnyeket ígér, legalábbis erről árulkodik a By the Sea első előzetese. A film forgatókönyvét maga Jolie írta, de a rendezői székből is ő irányította a munkálatokat.

A történet szerint az 1970-es évek közepén egy táncos, Vanessa (Jolie) és férje, Roland (Pitt) az amerikai író együtt utazzák be Franciaországot. Bár a házaspár között úgy tűnik, egyre nagyobb a távolság, amikor egy csendes, tengerparti városba érnek, megismerkednek a helység lakóival, többek között egy kávézó vezetőjével és egy hoteltulajdonossal, akik alaposan felforgatják a pár életét. Az út során közeli kapcsolatba kerülnek Leával (Mélanie Laurent) és Fracois-va (Melvil Poupad), és ahogy egyre több időt töltenek a helyiekkel, köztük Michellel (Niels Arestrup) és Patrice-szal (Richard Bohringer), úgy tűnik, talán képesek lesznek rendezni megoldatlan ügyeiket.

A film forgatási munkálatai nem messze Máltától, Gozóban zajlottak, miközben a sztárpár nem mellesleg éppen a nászútját töltötte.

A A tengernél november 12-én debütál a mozikban.