Angelina Jolie visszavágott Brad Pittnek

Angelina Jolie visszavágott Brad Pittnek a folyamatban lévő csatájuk közepette. A színésznőnek joga van eladni a részét egy borászatból és birtokból, amelynek társtulajdonosai voltak.

Ha nem tudtad volna, az 58 éves színész beperelte a 47 éves színésznőt egy olyan üzlet miatt, amit utóbbi kötött, hogy eladja a Chateau Miraval-ban lévő részesedését. Nevezett hely egy borászat és birtok, amit 2008-ban vásároltak, és ahol később összeházasodtak. Brad azt állította, hogy Angelinának nem lett volna joga a része eladásához.

Brad azzal vádolta Angelinát, hogy az eladással szándékosan "kárt akart okozni". Szeptemberben zöld utat kapott, hogy eladja a részesedését. A jogi harc azonban folytatódik. A legfrissebb hírek Brad cselekedeteit veszik górcső alá és nem tüntetik fel a színészt jó fényben.

A RadarOnline.com által megszerzett bírósági dokumentumok szerint Angelina legújabb iratai a pert "komolytalannak, rosszindulatúnak és egy problémás minta részének" minősítették Brad részéről.

"Pitt állításai, miszerint neki és Jolie-nak titkos, íratlan, kimondatlan szerződése volt egy beleegyezési jogra az ingatlanban lévő érdekeltségeik eladásáról, közvetlenül ellentétes az írásos dokumentumokkal, és egyéb jogi hibák mellett sérti a Csalási törvényt és a közrendet" - tették hozzá az újonnan előkerült iratok.