65 Annabelle 3  (2019)

Már a mozikban Gary Dauberman filmje, mellyel újabb epizóddal bővül a James Wan által megálmodott Démonok között univerzum. A horror premierje kapcsán 7 érdekességet gyűjtöttünk össze, melyet érdemes tudnod a filmről.

Végre megérkezett a mozikba a világszerte milliók által várt Annabelle 3, mely a Démonok között univerzum filmjeinek bevételeit ismerve hazánkan is komoly sikerre számíthat.

Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson, Vera Farmiga) meg akarja szabadítani a világot az elátkozott babában bujkáló, minden gazdájára halált hozó démontól, és megkeresi számára a legbiztonságosabb helyet. Ami sajnos a saját házuk pincéjében, az eddigi munkájuk során összegyűjtött tárgyak között, megszentelt üveg mögé zárva van. Ám a babában bujkáló pusztító szellem erősebb, mint hitték volna. Annabelle nem tűri a rabságot. Feltámad, kiszabadul, és ártalmas erejével fellázítja az összes többi, a démon emlékét őrző tárgyat. És természetesen az ellen fordul, aki a leggyengébb: Warrenék kislánya ellen – aki az alvilági gonoszság gyilkos ereje ellen csak a bébiszitterénél kereshet menedéket.
A Démonok között-univerzum első leágazása, az Annabelle, óriási siker volt: az immár több mint 1,5 milliárdos eredményt elért filmek legújabb darabja a régi stábbal, a régi szellemben, de újult erővel támad.

A film rendezői székét Gary Dauberman foglalhatta el (Annabelle 3, %%), míg a főbb szerepeket Vera Farmiga, Patrick Wilson, Madison Iseman, Mckenna Grace, Steve Coulter, Katie Sarife és Emily Brobst alakítják. A forgatókönyvet James Wan és Gary Dauberman szerezte.

Íme 7 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • Az igazi Annabelle babát jelenleg a Warren házaspár monroe-i okkult múzeumában tárolják, Connecticutban egy üvegtokban. A filmbeli Annabelle-lel szemben a valódi egy rongybaba.
  • Ez a film Gary Dauberman rendezői debütálása.
  • Az Annabelle 3 a Démonok között franchise hetedik filmje.
  • A Démonok között franchise producerei, James Wan és Peter Safran a 2018-as San Diegó-i Comic-Conon jelentették be, hogy a film cselekménye az Annabelle első része után játszódik (az Annabelle 2 előzményfilm volt).
  • 2018. októberében jelentették be hivatalosan, hogy Ed és Lorraine Warren szerepében újra a mozivásznon láthatjuk Patrick Wilsont és Vera Farmigat.
  • Az Annabelle 3 forgatása 2018. október 17-én kezdődött meg Los Angelesben. December 7-én a film sztárja, Patrick Wilson bejelentette, hogy befejezte a forgatást. A munkálatok hivatalosan december 14-én értek véget.
  • Az Annabelle 3 zenéjét az a Joseph Bishara szerezte, aki a Démonok között franchise számos filmjében is közreműködött (Démonok között, Annabelle, Démonok között 2, A gyászoló asszony átka).

Hazai premierdátum: 2019.06.27.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: