Sir Anthony Hopkins kedden egy újabb bájos videóval ajándékozta meg a követőit.

“Keddi dallamok. Amikor egy üres szálloda hallja a tökéletes helyszín…” - írja a színész az Instagramon megosztott videó mellett, amelyen az látható, amint épp egy zongoradarabot ad elő egy szálloda halljában, és amelyhez nagyon rövid időn belül egy kisebb közönség gyűlt össze.

“Aw, ez olyan, mint Jeff, amikor játszani tud! Gyönyörűen szól, uram!” - írta egy hozzászólásban Jeff Goldblum felesége, Emilie Livingston Goldbum.

Anthony Hopkinst édesanyja egyébként valóban zongoristának szánta, a színész még a koronavírus-járvány ideje alatt foglalkozott többet komponálással, így elhunyt cicája, Niblo emlékének is írt egy darabot.

“Én csak zeneszerző akartam lenni, végül színész lettem. Felvételt nyertem annak idején egy zenei és színművészeti főiskolára, és abban a reményben voltam, hogy zenei ösztöndíjat kapok.  De végül színészhallgató lettem, így az elmúlt több mint ötven évben megmaradtam ennél a szakmánál” - nyilatkozta korábban a színész.

Anthony Hopkins első kislemeze, a Distant Star 1986-ban a brit kislemezlistán a 75. helyig jutott, 2012-ben pedig Composer címmel klasszikus zenei albumot is megjelentett.

 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) által megosztott bejegyzés