Antonio Banderas saját bevallása szerint rendkívül boldog attól, hogy él. A színész jelenleg Stephen Sondheim-musical madridi előadásában, a Companyban lép fel, illetve legutóbbi animációs filmjét, Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánságot promózta.

“Rájöttem, hogy valószínűleg ez volt az egyik legjobb dolog, ami valaha is történt az életemben, mert azok a dolgok, amelyek nem voltak fontosak, és minden nap aggódtam miattuk, értelmetlenek voltak” - nyilatkozta Banderas a Page Six magazinnak.

“Úgy voltam vele, hogy miért aggódom emiatt, ha meg fogok halni? Mindig is tudta, hogy meg fogok halni, de most már tudom. Itt megláttam” - tette hozzá Banderas.

A Csizmás Kandúr szintén a halandósággal foglalkozik, mivel Banderas címszereplője felfedezi, hogy kilenc életéből csak egy maradt neki, és elindul egy küldetésre, hogy felfedezze az utolsó kívánságot, és mind a kilencet “visszaszerezze”.

Banderas az utóbbi időben igyekszik minél elfoglaltabb lenni, hiszen a jövőben az Indiana Jones és a sors tárcsája és a Magic Mike’s Last Dance produkciókban is szerepelni fog.

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

SkyShowtime (2023.07.22.)

Csizmás azzal kénytelen szembesülni, hogy a számos kaland sajnos megtette a hatását még macskaévekben is. Hősünk kilenc életéből nyolcat már felélt, így nem maradt sok... több»