Április a SkyShowtime-on: 5 kihagyhatatlan premierfilm és sorozat, amiről nem érdemes lemaradnod

A SkyShowtime áprilisban is elhozza a világ legnagyobb stúdióinak alkotásait, olyan sorozatpremierekkel, mint a Boat Story vagy a Star Trek: Discovery. Filmekben sem lesz hiány, hiszen például a Bazi nagy görög lagzi 3 is megérkezik a streaming szolgáltató kínálatába. Mutatjuk az 5 kiemelt tartalmat idelent.

 

#5

dráma | romantikus | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

A nagysikerű vigjáték harmaik felvonásában folytatódik Ian (John Corbett) és Toula (Nia Vardalos) fergeteges története. A folytatásban egy görögországi esküvő van napirenden,... több»

A My Big Fat Greek Wedding-filmsorozat az első két film hatalmas sikerét követően visszatér a várvavárt harmadik résszel, amely még a korábbiaknál is nagyobb görög lagzival kecsegtet. Visszatérnek az ismerős arcok, köztük Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Andrea Martin és Lainie Kazan. Április 8-tól látható.
#4

dráma

SkyShowtime

Delaneyék kívülről nézve irigylésre méltóan elégedett családnak tűnnek. Az egykori teniszedzők, Joy és Stan négy felnőtt gyermek szülei. De sajnos Joy eltűnik, és a... több»

A sorozat alapjául szolgáló New York Times-bestseller regény szerzője Liane Moriarty. Az Apples Never Fall a látszólag tökéletes Delaney család történetét mutatja be. Az egykori teniszedzők, Stan (Sam Neill) és Joy (Annette Bening) eladták sikeres teniszakadémiájukat, és arra készülnek, hogy végre kiélvezzék munkájuk gyümölcsét. Már alig várják, hogy négy felnőtt gyermekükkel (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles) tölthessék az időt, ám minden megváltozik, amikor egy sebesült fiatal nő bekopogtat Joy és Stan ajtaján, meghozva életükbe az izgalmat, amit annyira hiányoltak. Amikor azonban Joy hirtelen eltűnik, a gyerekek kénytelenek újra beleásni magukat szüleik úgynevezett tökéletes házasságába, és lassacskán fény derül a család legsötétebb titkaira. Az első 3. rész április 23-tól látható, az új részek hetente érkeznek majd.
#3

dráma | thriller | történelmi

SkyShowtime

Egy orosz arisztokrata megmenekül a haláltól, és házi őrizetbe kerül, miközben a bolsevik forradalom zajlik a szemei előtt. több»

Az Egy úr Moszkvában című filmben Ewan McGregor (Star Wars-filmek, Halston, Trainspotting) alakítja Alexander Rosztov grófot, aki az orosz forradalmat követően rájön, hogy dicső múltja ellenére a történelem a rosszfiúk között tartja számon. Az azonnali kivégzéstől ugyan megmenekül, de egy szovjet bíróság a pazar Hotel Metropol egyik padlásszobájába száműzi, és halál fenyegeti, ha valaha újra kiteszi a lábát az utcára. Ahogy telnek az évek, és a szálloda ajtaján túl leperegnek az orosz történelem legviharosabb évtizedei, a hotelen belül, Rosztov beszűkült világában az érzelmi felfedezések új horizontot nyitnak meg előtte. Új életében ráébred a barátság, a család és a szerelem igazi értékére. Az első két rész április 18-tól nézhető, az új részek hetente érkeznek majd.
#2

akció | dráma | kaland | sci-fi

SkyShowtime

Tíz évvel Kirk, Spock és az Enterprise kalandjai előtt a USS Discovery már új világok után kutat, idegen életformákat keresve. több»

A Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évadában Burnham kapitány és a USS Discovery legénysége egy rejtély nyomára bukkan, és ezzel kezdetét veszi egy kalandos galaxisbeli utazás. Céljuk, hogy megtalálják az ősi erőt, amelynek létezését évszázadok óta szándékosan eltitkolták. De mások is vadásznak rá – veszélyes ellenfelek, akik mindenre elszántak, hogy megszerezzék ezt az erőt. Az 5. évad április 5-én érkezik, míg az új részek hetente jönnek majd. A sorozat első 3 évada március 8-től, a 4. március 22-től érhető el.
#1

dráma | thriller

SkyShowtime

Két nehéz sorsú idegen hajótörött kokainra bukkan. Miután megegyeznek, hogy eladják, és megosztják a pénzt, rendőrökkel, álarcos bérgyilkosokkal és egy öltönyös... több»

file:///Users/hg/Downloads/Áprilisi_kiemelt_Amikor a két nehéz sorsú idegen, Janet (Daisy Haggard – Back to Life, Breeders) és Samuel (Paterson Joseph – Vigil, Noughts & Crosses) egy hajóroncson kokainra bukkannak, nem akarnak hinni a szemüknek. Miután megegyeznek, hogy eladják a drogot, és elfelezik a pénzt, hamarosan rendőrök, álarcos bérgyilkosok és egy „Szabó” (Tcheky Karyo – Baptiste, The Missing) néven ismert elegáns, öltönyös gengszter elől kell menekülniük. Az első két rész április 5-től látható, az új epizódok hetente érkeznek majd.