Amber Heard a közösségi médiában köszönte meg a rajongók támogatását.

A színésznő az Instagramon (galériánkban) posztolt néhány róla készült fotót az Aquaman és az elveszett királyság forgatásáról. “Hosszú idő után az Aquaman 2 végre csobbant egyet. (Bocs, ez túl alacsony labda volt). Köszönöm az összes rajongónak a támogatásért, hogy Mera visszatérhetett a folytatásban. Köszönöm nektek” - írja a színésznő.

A James Wan rendezésében készült film cselekménye évekkel azután veszi fel a fonalat, hogy Arthur Curry Atlantis királya lett, Merával pedig született egy gyermekük. Már korábban hallani lehetett arról, hogy a stúdió alaposan megritkította Heard jeleneteit a filmben, hogy elvesztette volt férjével, Johnny Deppel szembeni pert.

Heard többször hangsúlyozta, hogy a Warner Brosnál ez a döntés született, amelyet maga a rendező és a stúdió vezetősége is cáfolt. Wan több interjúban is hangsúlyozta, hogy az Aquaman 2 történetében nem Arthur és Mera közötti gyengéd szálra, hanem Arthur és testvére, Orm kapcsolatára akarták helyezni a hangsúlyt.
Az Aquaman és az elveszett királyság már megtekinthető a magyarországi mozikban.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az óceán ritkán nyugodt! Ezért soha nem pihenhet meg az óceánok hét királyságának uralkodója. Black Manta tett már kísérletet Aquaman, a világ tengereinek urának (Jason... több»