Arnold Schwarzenegger hírt adott az állapotáról a nyitott szívműtétjét követően, a Netflix-sorozatának új szezonja is szóba került

Arnold Schwarzenegger üzent a rajongóknak, miután nyitott szívműtéten esett át.

A napokban látott napvilágot a hír, hogy a színésznek pacemakert ültettek be, most pedig maga Schwarzenegger erősítette meg, hogy a lábadozása miatt nem kell sokáig távol maradnia a munkától, ezt pedig egy beszédes fotóval is megerősítette, amelyet a fenti galériánkban tudtok megtekinteni.

“Nagyon sok kedves üzenetet kaptam a világ minden tájáról, de sokan kérdezték, hogy a pacemakerem okoz-e majd gondot a Fubar 2. évadában. Egyáltalán nem” - jegyezte meg Arnie a fotó mellett

Schwarzenegger az Arnold's Pump Club című podcast hétfőn megjelent adásában hozta nyilvánosságra, hogy pacemakert ültettek be nála, majd hozzátette, hogy a hír megosztása teljesen ellentmond az ausztriai neveltetésének, hiszen ott soha, senki nem beszélt az orvosi problémáiról. “Mindent, ami az egészségüggyel kapcsolatos, megtartottunk magunknak” - mondta a színész.

65 Fubar  (2023)

akció | kaland | thriller

Egy egész világon átívelő kémkaland, amelynek középpontjában apa és lánya áll, aki rájönnek, hogy az egész kapcsolatuk hazugságokra épült. Arnold Schwarzenegger... több»