64 Black Adam  (2022)

Amikor Dwayne Johnson azt nyilatkozta a Black Adam szerepe kapcsán, hogy az erőviszonyok hamarosan teljesen megváltoznak a DC filmes univerzumában, még elképzelésünk se lehetett arról, mire is gondol valójában. A színész egy friss fotón azonban most meg is mutatta mindezt.

Johnson ugyanis komolyan veszi a Black Adam címszerepére való felkészülést. A hivatalos Instagram profilján közzétett fotóján épp edzés közben látható, és mondani se kell, hogy lábnapot egész biztosan nem hagyta ki.

A Black Adam szinopszisáról azonban egyelőre nincsenek bővebb információk, annyi bizonyos, hogy a történetben felbukkannak majd a Justice Society of America tagjai is, köztük Hawkman, Cyclone, Atom Smasher és Doctor Fate.

Jelenleg az is kérdéses, mikor kerülhet mozikba a Black Adam, korábban a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet következtében törölték a produkció hivatalos premierdátumát, a tervek szerint mindenesetre a munkálatok idén tavasszal kezdődnek majd.

Dwayne Johnson mellett a Black Adam főbb szerepeiben pedig többek között Noah Centineo, Sarah Shahi, Aldis Hodge és Quintessa Swindell lesznek láthatóak.