Bár az utóbbi időben csendes a Joker 2 háza tája, ám ezt a csendet úgy tűnik most sikerült megtörni néhány forgatáson készült lesifotóval (galériánkban), amelyen Joaquin Phoenix ismét Joker sminkjében látható.

A munkálatok jelenleg Los Angelesben zajlanak, és mondani se kell, hogy Phoenix ismét elképesztő átalakuláson ment keresztül a szerep kedvéért, ami már csak azért is félelmetes, hiszen a színész korábban Ari Aster Amitől félünk című rendezésében is szerepet vállat, amelyhez viszont nem kis súlyfelesleget pakolt magára. A produkció egyébként áprilisban a hazai mozikba is megérkezik.

Visszakanyarodva viszont a készülő Joker folytatáshoz. Az már egy ideje tudható, hogy Lady Gaga alakítja majd Harley Quinnt a történetben, bár őt egyelőre nem sikerült lencsevégre kapni a forgatáson. Phoenix nem egyedül látható a képeken, az ismeretlen figura éppen Arthur Fleck a Joker első részében látható sminket és zakót viseli, míg Phoenix ezúttal világosszzürke öltönyben és világosbarna ingben látható.

A Joker 2 munkálatai a tavalyi év decemberében kezdődtek, jelenleg pedig nem tudni, meddig tartanak majd, a jelenlegi tervek szerint viszont a premierre egészen 2024 októberéig kell várniuk a nézőknek.

87 Joker  (2019)

dráma | krimi | thriller

Eszelős, veszedelmes, kissé mulatságos. Vajon mi vezetett oda, hogy a sikertelen stand-up komikusból pszichopata gyilkos, Batman főellensége váljon? Todd Philips szenzációs... több»