Az Avatar: A víz útja első képei megmutatják, mire is áldozott pontosan 13 évet  James Cameron.

Négy vadonatúj kép érkezett a T2BLive Twitter csatornájára James Cameron közelgő folytatásfilmjéből, az Avatar 2-ből. Az Avatar-franchise meglehetősen lassan bontakozik ki, annak ellenére, hogy egészen parádés számokat produkált a mozikasszáknál.

Az eredeti Avatar 2009-ben került a mozikba, és minden idők legmagasabb bevételű filmje lett, köszönhetően az úttörő vizuális effektusoknak, amelyek életre keltették Pandora világát, azt a vibráló sci-fi világot, amelyet a na'vi-ként ismert kék idegen faj lakik, és amelynek élőhelyét a földlakók bányászati tevékenységei veszélyeztetik. 

A hatalmas siker ellenére Cameronnak 13 évébe telt, mire elkészült az Avatar 2 (és még három folytatás érkezik a következő években), amely hivatalosan 2022. december 16-án kerül a mozikba olyan sztárokkal a fedélzeten, mint Sigourney WeaverKate WinsletZoe SaldanaMichelle YeohGiovanni RibisiSam WorthingtonEdie FalcoStephen Lang.

A film első előzetesét a Doctor Strange az őrület multiverzumában előtt kizárólag a mozikban láthatják majd a nézők. A vadonatúj képekért lapozd át a gelériánkat.