AZ 2: Itt az első hivatalos stábfotóA kép forrása: https://screenrant.com/it-chapter-2-movie-cast-photos-filming/

Az elmúlt pár napban több izgalmas fotó is keringett a neten az Az - 2. fejezetvel kapcsolatban, mivel a főszereplő sztárok is alig várták a közös munkát. Ami végül el is kezdődött, és amiről megérkezett az első hivatalos fotó.

A Stephen King azonos című regényének első részéből készült film, az Az viharos ás váratlan sikert aratott világszerte, mert nem csak a Stephen King-rajongókat, hanem a kritikusokat is lenyűgözte. A remek gyerekstábbal dolgozó Andy Muschietti számára így nem volt kérdés, hogy érdemes belevágni a második fejezetbe, amelyet szintén ő rendez majd – és amely közel 30 évvel az előző film cselekménye után játszódik.

Az első film – és minden bizonnyal a második is – meglehetősen hűen adaptálja a könyvet, azzal az egy változtatással, hogy úgy 30 évet tol magán az idősíkon. Míg az eredeti könyvben a szereplők az 50-es években voltak gyerekek, és a 80-as években felnőttek, az első film a nyolcvanas években játszódik, a második felvonás pedig napjainkban.

Érdekes és izgalmas lesz látni, ahogy a rendezés és a kreatívok a mai korba emelik be a táncoló bohóc, Pennywise alakját, akit ismét Bill Skarsgård alakít majd.

És íme az első hivatalos stábfotó igazi sztárparádéval (és valószínűleg sokáig az egyetlen is, mert a stúdió nagyon komolyan veszi a titoktartást):