Az 5 legjobb 2022-es Netflix-sorozat, amit érdemes újranézni

2022-ben szerencsére számos olyan sorozat debütált a különböző streaming-szolgáltatók kínálatában, amelyek remekül sikerültek. És van az úgy, hogy egy sorozatra annyira rákattan az ember, hogy akár néhány nap, hét vagy hónap elteltével máris kedve van újranézni. Ilyen sorozatból is akadt néhány tavaly, mi most mindjárt ötöt is megmutatunk. Szerintünk ezeket bőven megéri majd idén is újrázni egyszer.

#5

54 Az éjféli klub  (2022)

(8) (2)

dráma | horror | misztikus

Netflix

Hét halálos betegséggel küzdő fiatal a Rotterdam Home hospice-ban lakik, amelyet egy rejtélyes orvos vezet. Minden éjfélkor találkoznak, hogy rémtörténeteket meséljenek... több»

Egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő fiatal felnőtteknek kialakított kórházban nyolc beteg minden este találkozik éjfélkor, hogy ijesztő történeteket meséljenek egymásnak – és megegyeznek, hogy aki legközelebb meghal, jelet küld a csoportnak a túlvilágról.
#4

63 Mo világa  (2022)

(3)

vígjáték

Netflix

Mo Najjar, aki két kultúra, három nyelv és "egy tonna baromság" határán mozog. A fiktív Mo egy palesztin menekült, aki egy lépésre van a menedékjogtól az amerikai... több»

Mo Najjar, aki két kultúra, három nyelv és "egy tonna baromság" határán mozog. A fiktív Mo egy palesztin menekült, aki egy lépésre van a menedékjogtól az amerikai állampolgárság felé vezető úton.
#3

akció | dráma | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Netflix

Álom, az álmok megtestesítője fogságban sínylődött egy halandó varázsló birtokában. Évtizedekkel később sikerül megszöknie, és hosszú utazásra indul, hogy visszaszerezze... több»

Létezik egy másik világ - az Álom -, amely akkor vár ránk, ha lehunyjuk a szemünket és elalszunk. Itt a Sandman, az álmok mestere (Tom Sturridge) segít alakot önteni titkos félelmeinknek és fantáziáinknak. Ám amikor a Mestert váratlanul elfogják és egy évszázadra börtönbe zárják, hiánya olyan események sorát indítja el, amelyek örökre megváltoztatják mind a valós, mind pedig az álomvilágot. A rend helyreállításához Álomnak különböző világokon és idővonalakon kell átutaznia, hogy helyrehozza hosszú létezése alatt elkövetett hibáit, miközben felkeres régi barátokat és ellenségeket, és új lényekkel - kozmikus és emberi - találkozik.
#2

87 Fülig beléd zúgtam  (2022)

(7) (3)

dráma | romantikus

Netflix

A tinédzserek, Charlie és Nick felfedezik, hogy valószínűtlen barátságukból több is lehet, ahogy próbálnak eligazodni az iskolában és a szerelemben ebben a felnőtté... több»

Két brit tinédzser, Nick Nelson és Charlie Spring története egy fiúgimnáziumban. Charlie, a nagyképű, nyíltan meleg, túlgondolkodó, és Nick, a vidám, lágyszívű rögbijátékos egy nap arra kényszerül, hogy együtt üljenek az osztályban. Barátságukból hamar több lesz a nyíltan meleg Charlie számára, de eleinte nem hiszi, hogy van esélye Nicknél.
#1

84 Wednesday  (2022)

(30) (6)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Netflix

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»

Nem vitás, hogy 2022 legnagyobb meglepetése volt Tim Burton sorozata, amely az Addams család egyik legnépszerűbb tagját, a fiatal Wednesdayt állítja a középpontba. Egy kívülállóknak (értsd: vámpírok, farkasemberek, médiumok vagy épp medúzák) fenntartott iskolában különös halálesetek történnek és Wednesday a maga utánozhatatlan stílusában nyomozni kezd. Kötelező darab mindenki számára.