A várakozásnak vége, két év után ugyanis visszatér az AppleTV+ sikersorozatának, az Invázió második évada.

A Simon Kinberg és David Weil által írt széria egy karakterközpontú sci-fi dráma, amely egy földönkívüli invázió történéseit tárja fel, miközben több karakter szemszögéből követhetjük az eseményeket. 

Kinberg nemrégiben egy interjúban megjegyezte, hogy saját meglátása szerint ennél már nem is lehetett volna izgalmas folytatást keríteni az Inváziónak, a második évad ugyanis sokkal intenzívebb cselekményt és epikusabb csatákat ígér, ugyanakkor továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek az “emberi lélek erejéről” és a kapcsolatokra.

A második évadról cselekményéről viszont egyelőre keveset árultak el, annyi mindenestre már most tudható, hogy a történések mindössze két hónappal az első évad után játszódnak majd, az idegenek fokozzák a támadást, hogy egy totális háború vegye kezdetét az emberiség ellen.

A széria második évada augusztus 25-én érkezik, a főszepekben pedig többek között Sam Neill, Togo Igawa, Golshifteh Farahani, Isla Johnston, Tom Cullen, Shamier Anderson és Michael Harney lesznek láthatók.

dráma | fantasy | sci-fi

Néhány hónap telt el a közelmúlt eseményei óta, és az idegenek fokozzák támadásaikat az emberek elleni kíméletlen háborúban. több»