Az egykori gyereksztár szerint Jonah Hill az akarata ellenére 'lenyomta a nyelvét' a torkán 16 éves korában

Alexa Nikolas, a Zoey 101 sztárja azzal vádolja Jonah Hillt, hogy évekkel korábban előzetes beleegyezés nélkül megcsókolta őt.

Július 8-án közzétett tweetjében Nikolas azt állította hogy amikor ő 16 éves volt, meghívták egy házibuliba Justin Long színész házába, amelyen Jonah Hill is megjelent. “Mindannyian eléggé részegek voltunk, mert természetesen azok a ‘ragadozók’ egy csomó alkoholt megitattak velünk, kiskorúakkal” - írja Nikolas.

Nikolas hozzátette, hogy az este folyamán cigit kért a színésztől, aki azt mondta, ha csakugyan azt szeretne, akkor el kell kísérnie őt az autójához, ahová nem szeretne egyedül menni.

“Ahogy odaértünk az ajtóhoz, kértem tőle egy szálat, ő nem mondott semmit, hanem az ajtóhoz szorított, majd lenyomta a nyelvét a torkomon. Annyira megdöbbentem, hogy azonnal ellöktem magamtól és berohantam a házba” - állítja Nikolas.

Az Insidernek adott nyilatkozatában Long képviselője elmondta, hogy ő maga csak most, két évtizeddel a történtek után szerzett tudomást az egészről, és bár együtt érez minden bántalmazott áldozattal, nincs pontos és részletes ismerete arról, hogy mi is történt pontosan azon az éjszakán az érintettek között.

Jonah Hill egyelőre nem reagált a vádakra, akiről egyébként korábban volt barátnője Sarah Brady azt állította, hogy a színész érzelmileg bántalmazta őt a kapcsolatuk alatt.