Az év animációs filmjének ígérkezik A Grincs, itt az új előzetes

Befutott A Grincs második hivatalos előzetese, a friss képsorok láttán legszívesebben már most jegyet váltanánk a filmre.

Egyre közeleg A Grincs premierje, melyben ezúttal animációs formában tárják elén a Kobak hegy mogorva zöld lényének történetét.

A sztori főszereplője, A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mindenféle találmánnyal és szerkentyűvel, melyek a házigazda mindennapi kényelmét szolgálják, így a Grincs csak akkor látja szomszédait Kifalván, amikor kifogy az élelemből. Kifalva minden évben karácsonykor megzavarja hősünk magányát az évről évre egyre nagyobb, fényesebb és hangosabb ünnepléssel. Amikor a Kik bejelentik, hogy idén háromszor nagyobb lesz a karácsony, a Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a csendet és a békességet: el kell lopnia a karácsonyt. Úgy dönt tehát, hogy Mikulásnak adja ki magát, sőt, terveihez csapdába ejt egy nyafka rénszarvast is, hogy legyen, aki húzza a szánját. 

Yarrow Cheney és Scott Mosier) új filmjének címszereplőjét eredeti nyelvben Benedict Cumberbatch szólaltatja majd meg, míg a forgatókönyvet Dr. Seuss története nyomán Michael LeSieur írta.

A Grincs magyar premierje idén decemberben esedékes. A friss előzetest itt tudjátok megnézni.