A Sylvester Stallone és Jason Statham főszereplésével készült Feláldozh4tók kiábrándítóan debütált, mindössze 8,3 millió dolláros bevételt produkált a tengerentúlon.

Az új akciófilm Az apáca 2 mögött végzett a bevételi toplistán, a horror több hete verhetetlen, most újabb 8,4 millió dollárral növelte az eddigi bevételeit, és mostantra megközelítette a 70 millió dolláros amerikai bevételt, miközben a költségvetése 38 milliós dollára rúg.

A teljes hétvége az év legalacsonyabb jegybevételét hozta, amiben bőven benne lehet a hollywoodi sztrájk, melynek értelmében az A-listás színészek nem reklámozhatják filmjeiket.

A legutóbbi, már a hazai mozikban is látható Feláldozhatók film az elődökhöz képest alulteljesített, az amerikai jegypénztáraknál az újabb részekkel meredeken zuhant a népszerűsége, ellenben a franchise eddig nemzetközileg viszonylag jól teljesített. Most a 100 millió dollárba kerülő negyedik filmnek még a nullszaldó elérése is kihívást okozhat. 

akció | háborús | kaland | thriller

Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone ismét összehozzák az elit zsoldoscsapatot, amelyhez most először csatlakozik Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox,... több»