Az év első nagy akció szenzációja, és még 3 újdonság, amit CSAK a mozikban láthatsz ezen a héten (2. hét, 2024)

Négy újdonságra is dörzsölhetik a tenyerüket a filmrajongók ezen a héten. Csütörtökön kerül a mozikba az év első nagy akciófilmje, mellé pedig odafér egy izgalmas horrorfilm, egy romantikus dráma és egy thriller is.

Az akciófilmek rajongói bizonyosan A méhészre fognak jegyet váltani. Már csak azért is érdemes lehet odafigyelni rá, mert a két főszereplőt Jason Statham és Jeremy Irons alakítja. És ahogy előbbitől már megszokhattuk, ismét egy jóféle bosszúsztori vár ránk.

Aki ennél is egy fokkal feszültebb szórakozásra vágyik, annak az Éjszakai merülést érdemes választani. Egy gyógyíthatatlan betegség miatt karrierjét feladni kényszerülő sportoló a családjával egy fényűző villába költözik szép nagy medencével. Aminek persze sötét múltja van, így hamarosan az egész család baljós eseményekkel néz szembe.

Az Előző életek egy romantikus dráma, amely két gyerekkori jóbarát újbóli egymásra találásának történetét meséli el húsz év távlatából. A két ember egészen más életutat járt be, a kérdés csak az, hogy ez leküzdhetetlen gátat húz-e közéjük felnőttként vagy sem.

Végül, de nem utolsósorban a Club Zero egy izgalmas és fordulatos thrillernek ígérkezik. A történet egy tudatos táplálkozással foglalkozó tanárról szól, aki egy elit iskolában néhány diákkal különös klubot alakít. Ami kezdetben ártalmatlannak, sőt, hasznosnak tűnik, arról lassan kiderül, hogy valami egészen mást takar.

#4

65 Club Zero  (2023)

(2) (3)

dráma | thriller

Miss Novak (Mia Wasikowska) egy neves bentlakásos iskolába érkezik, hogy megmutassa a diákoknak a legújabb étkezési trendeket. Megtanítja őket arra, hogyan étkezzenek tudatosan –... több»

Egy tanár egy elitiskolában vállal munkát, hogy tudatos étkezési órákat tartson. Azt tanítja, hogy kevesebbet enni egészséges. Munkája során erős köteléket alakít ki öt diákkal és saját klubot is alakítanak – ám ez a kapcsolat végül veszélyes fordulatot vesz. A többi tanár lassan veszi észre, hogy mi történik, és mire a zaklatott szülőkkel kezdenek rájönni az igazi veszélyre, a Club Zero valósággá válik.
#3

89 Előző életek  (2023)

(8) (4)

dráma | romantikus

Mozikban | Telekom TVGO | Cinego

Nora és Hae-sung elválaszthatatlan gyerekkori barátok voltak, de útjaik elváltak, miután a kislánynak el kellett költöznie. Két évtizeddel később újra megtalálják egymást az... több»

Nora és Hae-sung gyerekkorukban a legjobb barátok voltak, de a kislány elköltözése szétválasztotta őket egymástól. Húsz évvel később online újra egymásra találnak, azonban felnőttként már egészen máshol tartanak az életükben. A lány sikeres írónő New Yorkban, komoly párkapcsolatban él, a fiú viszont csak sodródik Szöulban. Az interneten keresztül újra elkezdenek kötődni egymáshoz, a gyerekkori bajtársak között igaz és mély felnőtt barátság alakul ki. Hae-sung New York-i látogatása azonban mindkettejükben váratlan érzelmi lavinát indít el, és rákényszeríti őket, hogy végre szembenézzenek a valódi érzéseikkel.
#2

55 Éjszakai merülés  (2024)

(15) (4)

horror | thriller

Telekom TVGO

Nincs futkosás és ugrálás, az ügyeletes úszómester pedig nincs szolgálatban. Az Atomic Monster és a Blumhouse és a nagysikerű M3GAN alkotói legújabb természetfeletti... több»

Nincs futkosás. Nincs ugrálás. Nincs úszómester szolgálatban. Nincs esti fürdőzés. A Rod Blackhurst és Bryce McGuire 2014-es, elismert rövidfilmje alapján készült film főszereplője Wyatt Russell aki a volt profi baseballost, Ray Wallert alakítja. Egy degeneratív betegség korai visszavonulásra kényszeríti, és új házba költözik aggódó feleségével, Eve-vel, tinédzser lányával, Izzyvel és kisfiával, Elliottal. Ray titokban abban reménykedik, hogy visszatérhet a profi ligába, és meggyőzi Eve-et, hogy a kertben lévő, csillogó vízű úszómedence jó buli lesz a gyerekeknek, neki pedig jó fizikoterápia. Ám a ház múltjának sötét titka egy baljós erőt szabadít rájuk, ami a kikerülhetetlen borzalmak mélyére húzza az egész családot… 
#1

72 A méhész  (2024)

(35) (3)

akció | thriller

Első pillantásra úgy tűnik, hogy Clay teljesen a méhészkedésnek szentelte magát. De amikor a szomszédjától egy telefonos csalás során minden megtakarítását elveszik, majd a... több»

Első pillantásra úgy tűnik, hogy Clay teljesen a méhészkedésnek szentelte magát. De amikor a szomszédjától egy telefonos csalás során minden megtakarítását elveszik, majd a hölgy végső elkeseredésében öngyilkos lesz, a méheinek háttérbe kell szorulnia. Mert Clay most már csak a bosszúra koncentrál. Még akkor is, ha egyesével kell minden érintettel leszámolnia, addig nem is áll le, amíg el nem pusztítja a csalásokért felelős teljes szervezetet. A bosszúhadjárat során azonban hamarosan rájön, hogy a csalók sokkal hatalmasabbak, mint azt kezdetben gondolta. Ám ellenfeleinek is hamarosan fájdalmasan meg kell tanulniuk, hogy nem egy egyszerű méhésszel, hanem egy titokzatos szervezet egykori különleges ügynökével, a Méhészekkel van dolguk...