Az év első nagy vígjáték dobása, és még 4 újdonság, amit CSAK a mozikban láthatsz ezen a héten (3. hét, 2024)

Vígjáték, horror, dráma, családi kaland? Akármelyikre is vágysz, ezen a héten a mozikban megtalálod! Az e heti premierek közt ott van minden idők talán leghíresebb kutyájának új kalandja, de debütál az Imádlak utálni és az Álmaid hőse is. Előbbi egy romantikus komédia, míg utóbbi Nicolas Cage legújabb horror-vígjátéka. De melléjük odafér még egy vérbeli horror és egy magyar politikai dráma is.

#5

70 Hatalom  (2024)

(2)

dráma

Egy fiatal cserkészt eltévedt golyó öl meg egy prominens politikai személyiségek részvételével zajló vadászaton. A hírszerző szolgálat az ügy felgöngyölítése érdekében... több»

Két közép-európai külügyminiszter vadászni indul a határhoz közeli erdőkbe. Egyikük, Berger véletlenül halálosan megsebesít egy fiatal hajtót. Mivel a politikus egy fontos uniós poszt egyik legfőbb esélyese, a sajtó azonnal elkezd érdeklődni az ügy iránt. A titkosszolgálat Steiner ügynököt bízza meg, hogy meggátolja a botrány kirobbanását. Steiner nem sejti, hogy ki lőtt, de amikor a gyilkosság helyszínén megismerkedik egy oknyomozó újságíróval, elkezd tisztulni a kép. Miközben a halott fiú családja a temetésre készül, Steiner parancsot kap, hogy fizessen le valakit, aki magára vállalja a gyilkosságot. Kiderülhet-e valaha az igazság a hatalom árnyékában?
#4

67 A káosz ura  (2023)

(3) (3)

horror

Telekom TVGO

Rebecca Holland (Tuppence Middleton) nemrég vette át egy kisváros lelkészi tisztségét. Amikor fiatal lánya, Grace (Evie Templeton) eltűnik a helyi szüreti fesztiválon,... több»

Egy kis vidéki angol faluba új plébános érkezik, aki családjával igyekszik beilleszkedni a zárt közösségbe. Egy téli fesztivál alkalmával a lánya eltűnik, és hiába a helyi lakosok és a rendőrség erőfeszítései, nem akadnak a gyerek nyomára. A plébános saját nyomozásba kezd, s minél közelebb kerül a lány megtalálásához, annál több titok derül ki a város sötét múltjából.
#3

akció | családi | dráma

Telekom TVGO

Lassie utazása tovább folytatódik, amikor Flo és dédelgetett társa, Lassie a nagynénjénél nyaral Dél-Tirolban. Idilli nyaralásuk azonban nyugtalanító fordulatot vesz, amikor... több»

Lassie kalandja folytatódik. Flo imádott kutyájával, Lassie-vel nagynénjénél nyaral Dél-Tirolban. A felhőtlen nyaralást beárnyékolja Pippa, a kis terrier eltűnése, akit vélhetően elraboltak. Flo és Lassie azonnal a kis négylábú keresésére indul. Hamarosan kiderül, hogy nem Pippa az egyetlen kutyus, aki rejtélyes körülmények között tűnt el. Lassie és barátai nyomozni kezdenek és kiderül, az ügy sokkal nagyobb titkokat rejt, mint gondolták.
#2

65 Álmaid hőse  (2023)

(6) (5)

horror | vígjáték

Cinego

Mi lenne, ha hirtelen mindenki felismerne az utcán? Ez az a helyzet, amelyben Paul (Nicolas Cage), egy biológiaprofesszor, aki meglehetősen hétköznapi családi életet élt. Most úgy... több»

Te mit tennél, ha hirtelen mindenki felismerne az utcán? Ez történik a biológiaprofesszor Paullal, aki eddig meglehetősen szürke családi életet élt. Úgy érezte, karrierje zsákutcába került, és folyamatosan frusztrálták a kollégái sikerei. A hírnév most mégis utoléri, de nem a végre-valahára megírt könyvének, hanem annak köszönhetően, hogy Paul egyre több ember álmában tűnik fel. Olyanok is vele álmodnak, akikkel korábban sohasem találkozott. Az eleinte bosszantó, majd egyre imponálóbb helyzetből pokoli tortúra lesz, amikor Paul a rémálmok lidércévé változik, és a rajongói ellene fordulnak.
#1

67 Imádlak utálni  (2023)

(24) (5)

romantikus | vígjáték

Mozikban | Telekom TVGO

A csodálatos első randi után Bea és Ben tüzes vonzalma jéghideggé válik – egészen addig, amíg váratlanul újra össze nem találkoznak egy ausztráliai esküvőn. Így hát azt... több»

Találkoztak, együtt töltöttek egy éjszakát, és azóta gyűlölik egymást. Van ilyen. Bea és Ben biztos, hogy nem illenek össze. Ha néha véletlenül összefutnak valahol, tutira elszabadul a pokol: csak bántani tudják egymást. De lesz egy esküvő Ausztráliában, amin mindkettejüknek részt kell venniük. Nincs kibúvó, nincs duma: utazniuk kell. Néhány napon, néhány bulin, néhány vacsorán keresztül el kell viselniük egymás közelségét, miközben egy gyönyörű tengerparti házban ott kavarog körülöttük egy csomó régi szerelmük, néhány kíváncsi rokonuk és kavarni mindig kész felmenőjük. Szóval, azt teszik, amit két érett, felnőtt, felelősségteljes ember ilyenkor tehet: úgy tesznek, mintha szerelmespár lennének – azt remélik, hogy így mindenkinek könnyebb lesz. Nem is tévedhettek volna nagyobbat.