Az év fantasyje és még 8 új streaming sorozat, amit jövő héten nézhetsz (Netflix, HBO Max, Disney+, Amazon Prime, SkyShowtime - 51. hét, 2023)

Immár csak két hét van hátra az évből, mindenkinek a közelgő karácsony jár a fejében, a bevásárlás, látogatás a rokonoknál, ajándékok, mit főzzek, mit süssek… mit nézzek?! Ilyenkor is lehet időt szorítani egy-egy új sorozatnak, ebben pedig a nagyobb streaming szolgáltatók szívesen állnak az előfizetők rendelkezésére. Mutatunk is kilenc újdonságot, amelyek a jövő héten debütálnak a Netflix, az HBO Max, a Disney+, az Amazon Prime vagy épp a SkyShowtime kínálatában.

#9

akció | animáció | kaland

Disney+

A második évadban a Multiverzum Őrei megalakulását követően a Figyelő folytatja a furcsa világok felfedezését, új hősökkel találkozik, és gondoskodik a multiverzum... több»

A második évadban a Multiverzum Őrei megalakulását követően a Figyelő folytatja a furcsa világok felfedezését, új hősökkel találkozik, és gondoskodik a multiverzum biztonságáról. December 22-től a Disney+-on.
#8

akció | dráma | történelmi

Netflix

1945 tavaszán Gyeongseongban, a Korea feletti japán uralom idején két fiatal felnőtt szembesül egy különös, kapzsiságból született lénnyel, és harcolnak ellene a túlélésért. több»

1945 tavaszán Gyeongseongban, a Korea feletti japán uralom idején két fiatal felnőtt szembesül egy különös, kapzsiságból született lénnyel, és harcolnak ellene a túlélésért. December 22-től a Netflixen.
#7

dráma | krimi

HBO Max

A lázadás visszhangjai nem csitultak el; a büntetés-végrehajtási intézet igazgatója, Hepner kemény leckét ad a raboknak alázatból. A tilalmak, korlátozások és a kötelező... több»

Alicja Mazur a bűnözőkkel szembeni szigorúságáról ismert sikeres bírónő. Ám váratlanul megvádolják egy olyan gyilkossággal, amelyet nem követett el. Börtönre íélik, ahol azok között a nők között kell túlélnie, akiket korábban ő maga ítélt el. Tizenéves lánya ad neki reményt és a vágy, hogy bosszút álljon azokon, akik felültették. A harmadik évad december 21-től az HBO Maxon.
#6

vígjáték

Amazon Prime Video

Egy korábban dzsigolóként dolgozó férfit ismerhetünk meg, aki szívrohamot kap, és megpróbálja meggyőzni a fiát, hogy folytassa a szakmát. több»

Egy korábban dzsigolónak dolgozó férfit ismerhetünk meg, aki szívrohamot kap, és megpróbálja meggyőzni a fiát, hogy folytassa a szakmát. December 21-től az Amazon Prime-on.
#5

misztikus | romantikus | vígjáték

Netflix

Kim Baek-doo nagy tehetség volt a birkózásban, azonban felcserepedve nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Azonban egy napon találkozik egy régi barátjával, aki újra... több»

Rendező: Jin Woo Kim
Szereplők: Dong-Yoon Jang, Lee Joo-Myung
Kim Baek-doo nagy tehetség volt a birkózásban, azonban felcserepedve nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Azonban egy napon találkozik egy régi barátjával, aki újra felébreszti benne a szenvedélyt. December 20-tól a Netflixen.
#4

dráma | vígjáték

Netflix

Cindy egy éles eszű és nyugtalan tinédzser San Pedro Garza Garcíából. Amikor elkezd egy új középiskolába járni, megkérdőjelezi a konzervatív társadalomról alkotott... több»

Cindy egy éles eszű és nyugtalan tinédzser San Pedro Garza Garcíából. Amikor elkezd egy új középiskolába járni, megkérdőjelezi a konzervatív társadalomról alkotott elképzeléseit, és megtanulja, hogy önmagának megfelelni fontosabb, mint másoknak. December 20-tól a Netflixen.
#3

akció | családi | dráma | kaland

Disney+

A sorozat Rick Riordan azonos című könyvsorozatán alapul, amely egy 12 éves félistenről, Percyről szól, akinek feladata Zeusz ellopott villámának visszaszerzése, hogy... több»

A sorozat Rick Riordan azonos című könyvsorozatán alapul, amely egy 12 éves félistenről, Percyről szól, akinek feladata Zeusz ellopott villámának visszaszerzése, hogy helyreállítsa a rendet az Olümposzon. December 20-tól a Disney+-on.
#2

66 Fojtogatva  (2023)

(1)

romantikus | vígjáték

SkyShowtime

Sammy egy független fiatal nő, akinek elege van a társkereső alkalmazásokból, elege van az éretlen férfiakból, és szeretné jól érezni magát. Tom sosem volt hajlandó sem... több»

Sammy egy független, fiatal nő, aki megunta a társkereső alkalmazásokat, míg Tom egy jószívű férfi, akinek súlyos múltbeli terhek nyomják a vállát. A két idegen találkozik egymással, és a levegő csak úgy izzik körülöttük, amikor egy karaokeszobában alaposan becsiccsentve a lelküket is kiéneklik. Miután megállapodnak egy kötöttségek nélküli viszonyban, a kapcsolatukat alaposan összekuszálja, hogy mély érzelmeket kezdenek táplálni egymás iránt. Sammy viszont hamarosan rájön, hogy van egy másik nő is Tom életében... a hatéves kislánya. A Smothered nem egy tipikus, csupa rózsaszín romantikus vígjáték két világ találkozásáról, hanem a modern randizás nehézségeiről szól. December 18-tól a SkyShowtime-on.
#1

dráma | western

SkyShowtime

A minisorozat a legendás törvénytisztelő Bass Reevesről szól, az egyik legnagyobb határvidéki hősről és az amerikai történelem egyik első fekete rendőrbíró-helyetteséről a... több»

A minisorozat a legendás törvénytisztelő Bass Reevesről szól, az egyik legnagyobb határvidéki hősről és az amerikai történelem egyik első fekete rendőrbíró-helyetteséről a Mississippi folyótól nyugatra. December 18-tól a SkyShowtime-on.