Az év Marvel-sorozata és még 4 új streaming széria, amit a jövő héten nézhetsz (Netflix, Disney+, Apple TV+ - 2. hét, 2024)

Az újév beköszöntével nem lassulnak a nagy streaming platformok, továbbra is ontják magukból az új tartalmakat, filmeket és sorozatokat. Utóbbiak táborát a következő héten öt újdonság is gyarapítani fogja, hiszen érkezik új sorozat a Netflixre, a Disney+-ra és az AppleTV+-ra is.

#5

romantikus

Netflix

Szinglik, akik sosem találkoztak, megpróbálják megtervezni közös jövőjüket. Összeköltöznek, megtervezik az esküvőjüket, és megpróbálják érzelmi köteléküket fizikai... több»

Szinglik, akik sosem találkoztak, megpróbálják megtervezni közös jövőjüket. Összeköltöznek, megtervezik az esküvőjüket, és megpróbálják érzelmi köteléküket fizikai kapcsolattal is kiegészíteni. Amikor eljön az esküvőjük napja, vajon feleségül veszik-e azt a személyt, akibe vakon beleszerettek? Vagy a fizikai realitások és a külső tényezők szabotálták őket? Premier január 12-én a Netflixen.
#4

dokumentum | sportfilm

Netflix

A világ legjobb teniszezői visszatérnek a pályákra, és egy újabb kimerítő Grand Slam-szezonban ismét a dicsőséget keresik. több»

Visszatér a Netflix sport-doku sorozata. A második évad az Australian Open és a US Open versenyeit és annak versenyzőit követi nyomon. Olyan sztársportolók szerepelnek benne, mint Aryna Sabalenka, Taylor Fritz, Frances Tiafoe, Maria Sakkari és Nick Kyrgios, de mellettük még szerepel többek közt Carlos Alcaraz, Coco Gauff, Holger Rune és Ben Shelton is. Évadpremier január 10-én a Netflixen.
#3

valóságshow

Netflix

Ebben a valóságshow-sorozatban a résztvevők negyedmillió dollár reményében versenyeznek. Vajon egyenlően osztoznak-e rajta – vagy pedig átverik egymást, hogy növeljék a... több»


Szereplők: Brooke Baldwin
Egy új valóságshow, amelynek szereplői negyedmillió dollárt kapnak összesen. Az, hogy ezt igazságosan megosztják-e egymás közt vagy sem, már rajtuk múlik. Mindenki titokban szavazhat, hogy kit tegyenek ki a show-ból. Persze csak, ha akar. Premier január 10-én a Netflixen.
#2

dráma | krimi | thriller

Apple TV+

Két briliáns nyomozót követhetünk nyomon, akik egy történelmi jelentőségű gyilkossági ítélet miatt vívott kötélhúzás során faji kérdésekkel, intézményi kudarcokkal és... több»

Két briliáns nyomozót követhetünk nyomon, akik egy történelmi jelentőségű gyilkossági ítélet miatt vívott kötélhúzás során faji kérdésekkel, intézményi kudarcokkal és a közös nevező keresésével foglalkoznak a polarizált Nagy-Britanniában. Premier január 10-én az AppleTV+-on.
#1

58 Echo  (2024)

(5) (5)

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus | sci-fi

Disney+

Maya Lopeznek szembe kell néznie a múltjával. Életében akkor léphet tovább, ha újra kapcsolatba kerül indián gyökereivel és megérti a család és a közösség jelentőségét. több»

Az Echo a legújabb Marvel-sorozat, amely a Hawkeye mellékágaként debütál. A főhős Maya Lopez, aki korábban egy bűnszervezetet irányított, de ahhoz, hogy tovább tudjon lépni az életben, le kell számolnia a múltjával. Premier január 10-én a Disney+-on.