Alig néhány napja debütált az HBO Maxon Steven Soderbergh legújabb sorozata, A kör bezárul, a rendező máris a következő nagy dobására készül, amelynek előkészületei ennél nagyobb titokban már nem is történhettek volna.

Soderbergh köztudottan nem idegenkedik a szokatlan és merész megoldásoktól, hiszen a Traffic esetében rendkívül éles szűrőket használt, míg az Unsane-nt gyakorlatilag egy mobiltelefonnal vette fel.

A Command Z produkcióról gyakorlatilag mostanáig hallani sem lehetett, hiszen a széria annyira alacsony költségvetésből készült, hogy az teljesen Hollywood radarenyője alá esett, ebből kifolyólag a Command Z kizárólagosan egy weboldalon lesz csak megtekinthető egy meghatározott összeg fejében, amelyet ITT tudtok elérni.

A produkció 8 dollárért érhető el, az ebből összegyűlt összeget pedig a New York-i gyermekmentő szervezetnek és a Bostoni Egyetem antirasszista kutatóközpontjának ajánlják fel.

A sorozat egyébként szatirikus képet kíván festeni a mai társadalomról. A jövőben egy tudós (Michael Cera) azt a feladatot adja hőseinknek, hogy egy szárítógépben lévő féreglyukon keresztül “szivárogjanak” be a 2023-ban élő emberek elméjébe, hogy rábírják őket néhány jó cselekedetre, így téve egy kicsit jobbá a világot.

NA Command Z  (2023)

sci-fi | vígjáték

Sci-fi-szerű időutazós szatíra, amely egy disztópikus jövőben játszódik, és egy csapatról szól, melynek tagjai visszamennek az időben, hogy helyrehozzák azokat a... több»