Az év sci-fi szenzációja és még 4 kihagyhatatlan sorozat és évad, amit a jövő héten nézhetsz (6. hét, 2024)

Elég jó hétnek nézünk elébe, már ami a streaming-sorozatokat illeti. A nagyobb platformok közül a Netflix, az HBO Max és a SkyShowtime is indít majd ígéretes újdonságot, de közülük is egyértelműen kiemelkedik a Halo - 2. évad, amiben az első évadhoz hasonlóan most is szerepelnek magyar színészek, mint Fenyő Iván vagy Trokán Nóra. De mellette jön a Gyilkos paradoxon, az Egy nap és a Raël: Az utolsó próféta is. Hogy a A szeretőkt már ne is említsük.

#4

71 Egy nap  (2024)

(7)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Emma és Dexter az érettségi estéjén találkoznak először. Holnap már külön utakon kell járniuk. több»

Az Egy nap Emma Morley és Dexter Mayhew történetét meséli el, akik 1988. július 15-én, az érettségi estéjén beszélnek először. Másnap reggel elválnak útjaik, de vajon hol lesznek ezen az egy hétköznapi napon a következő évben, majd az azt követő évben, és minden további évben? Minden egyes epizódban Dex és Em egy évvel idősebb, ezen a bizonyos napon találja magát, ahogy nőnek és változnak, ahogy együtt és különváltak, ahogy megtapasztalják az örömöt és a szívfájdalmat. Az Egy nap egy évtizedeken átívelő szerelmi történet, amely David Nicholls világsikerű bestsellere alapján készült. Premier február 8-án a Netflixen.
#3

68 A szeretők  (2023)

vígjáték

SkyShowtime

A történet Janetről, egy szupermarketben dolgozó alkalmazottról szól, akit semmi sem érdekel, beleértve az életét is, és Seamusról, egy önző, politikai műsorvezetőről.... több»

A történet Janetről, egy szupermarketben dolgozó alkalmazottról szól, akit semmi sem érdekel, beleértve az életét is, és Seamusról, egy önző, politikai műsorvezetőről. Rájönnek, hogy elválaszthatatlanul vonzódnak egymáshoz. Premier február 8-án a SkyShowtime-on.
#2

67 Gyilkos paradoxon  (2024)

(1)

thriller | vígjáték

Netflix

Amikor az egyik véletlen gyilkosság egy másikhoz vezet, egy átlagos egyetemista egy végtelen macska-egér hajszában találja magát egy ravasz nyomozóval. több»

Amikor az egyik véletlen gyilkosság egy másikhoz vezet, egy átlagos egyetemista egy végtelen macska-egér hajszában találja magát egy ravasz nyomozóval. Emberünk nem akárkiket gyilkol: gonosztevőket. De ez még nem jelenti azt, hogy a mindenre elszánt nyomozó ne akarná őt is rács mögött látni! Premier február 9-én a Netflixen.
#1

87 Halo - 2. évad  (2024)

(1)

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime

A második évadban John-117 szembeszáll a Szövetség néven ismert idegen fenyegetéssel. Egy kietlen bolygón történt megrázó eseményt követően John nem tud szabadulni az... több»

A második évadban John-117 szembeszáll a Szövetség néven ismert idegen fenyegetéssel. Egy kietlen bolygón történt megrázó eseményt követően John nem tud szabadulni az érzéstől, hogy a háborúja hamarosan megváltozik, és mindent kockára tesz, hogy bebizonyítsa, amit senki más nem akar elhinni: a Szövetség az emberiség legnagyobb erődítményének megtámadására készül. Miközben a galaxis a szakadék szélén áll, John útnak indul, hogy megtalálja az emberiség megmentésének vagy kihalásának kulcsát – a Halót. Évadpremier február 9-én a SkyShowtime-on.