Az évtized egyik legnagyobb sci-fije lehet, előzetest kapott a sztárparádéval érkező új Coppola-film, a Megalopolis

“A Megalopolis a legjobb alkotás, amelynek valaha is az élén állhattam” - jelentette ki nemrégiben legújabb filmjével kapcsolatban Francis Ford Coppola, amelyhez végre befutott az előzetes.

A produkciót nem mellékesen épp az idei Cannes-i Filmfesztivál versenyprogramjában mutatják be, amelyen Coppola még a nyolcvanas években kezdett el a dolgozni. A trailer egy hangfelvétellel kezdődik, amely a birodalmak hanyatlásáról elmélkedik, majd meglehetősen eklektikus képsorok tárulnak a néző elé.

A Megalopolis egy római epikus mese, amely egy elképzelt modern Amerikában játszódik. Új Róma városának változnia kell, ami konfliktust idéz elő egy zseniális művész, Cesar Catilina és politikai ellenfele, Franklyn Cicero polgármester között. Ezt a konfliktust talán csak Franklyn lánya, Julia Cicero oldhatja fel, aki iránt Cesar gyengéd érzéseket táplál.

A Megalopolis főszerepeiben Adam Driver, Dustin Hoffman, Laurence Fishburne, Shia LaBeouf, Jon Voight, Aubrey Plaza és Nathalie Emmanuel lesznek láthatók.

20 Megalopolis  (2024)

dráma | sci-fi

New Yorkban építészek egy utópisztikus jövőbeli társadalom megteremtésén dolgoznak. A megvalósítás azonban nem egyszerű, a polgármester minden erejével küzd ellene. Francis... több»