Az év(tized) legnagyobb Marveles cameóját köszönhetjük Ryan Reynolds új filmjének

Már a mozikban Shawn Levy rendezése, a Free Guy, amely az idei év talán egyik legnagyobb filmes meglepetése, és amelyről a napokban ki is derült egy apró kulisszatitok. Ezen a ponton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy alábbi cikkünk bőven tartalma spoilert!

Levy a Hollywood Reporter magazinnak adott interjújában beszélt arról, honnan is jöttek azok az ötletek és cameók, amelyeket a film nagy mennyiségben felvonultat. Ehhez persze szükség volt a Disney hatalmas tárházára is.

A Free Guy eredetileg a Fox égisze alatt készült, amelyet néhány éve a Disney vásárolt fel. A projekt egyike azon keveseknek, amelyet az egyesülés után nem kukázott a stúdió, így az új helyzet kapóra is jött a készítőknek.

“Az egyesülés után nyilvánvalóvá vált, hogy érdemes egy kicsit kiszélesíteni a gondolkodásunkat” - mondta Levy. “Kiderült, hogy a Disney igencsak gazdag fegyvertárral rendelkezik, szóval írtunk egy levelet a vezetőségnek, hogy engedélyezzék ezek megjelenítését a történetben, ezek pedig a legikonikusabb cuccok voltak. A válasz pedig ‘igen’ volt. Már csak az volt a kérdés, mit használjunk, majd rájöttünk, hogy: mindent használni akarunk” - tette hozzá a rendező.

Nagyjából ez a története annak, miként is látható a filmben oly sok cameo, többek között Amerika Kapitány pajzsa, Hulk ökle. A Free Guy tehát már megtekinthető a hazai mozikban, érdemes ráhangolódni az előzetessel!

73 Free Guy  (2021)

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Guy (Ryan Reynolds) egy egyszerű fickó, egyszerű banki állással. Az élete azonban egy pillanat alatt a feje tetejére áll, amikor egy Milly (Jodie Comer) és Keys (JoeKeery) által... több»