Természetesen a világsztárok sem vonhatják ki magukat a koronavírus-járvány okozta válság alól. Míg hazánkban a művészek a puszta megélhetésük miatt is aggódnak, addig Hollywood üdvöskéi igyekeznek vidáman eltölteni önként vagy kényszerből vállalt otthoni karanténjukat. Közéjük tartozik Gal Gadot is, akinek sikerült egy videóval szépen magára haragítania az internetet.

Szögezzük le, Gal Gadot szándékai biztosan jók voltak, senkit sem akart bántani vagy elbagatelizálni a helyzetet. Inkább csak megpróbálta felvidítani az embereket, más kérdés, hogy ez nem nagyon jött össze a Wonder Womant alakító színésznőnek.

De miről is van szó? Nos, Gal Gadot az Instagramon jelentkezett be egy videóval, amelyben ő és számos más színész is John Lennon Imagine című dalát próbálta elénekelni. És itt a próbálta elég hangsúlyos.

A video szinte azonnal végigsöpört a közösségi médián, de nem azért, mert olyan jól sikerült volna a közös éneklés. Hanem azért, mert rajongók ezreit háborította fel. Sok kritika érte magát a produkciót is (volt, aki egyenesen a karantén Macskákjának kiáltotta ki), de ezt azért el lehet nézni a színészeknek, nem énekesekről van szó. Azt viszont sokkal többen rótták fel nekik, hogy ez a közös énekelgetés nem több puszta látszat jótékonykodásnál. Sokak szerint ugyanis a világsztároknak inkább pénzzel kellene támogatniuk a vírus elleni küzdelmet, adományokkal kellene segíteniük a kórházakat és az arra rászoruló embereket. Ehelyett ők inkább összedobtak egy béna éneklést, ami épp csak arra jó, hogy szerezzenek némi nézettséget maguknak akkor is, amikor épp a járvány miatt leállt a teljes filmipar.