'Az iparágunknak szüksége van rá, és nagyon hiányzik': Liam Neeson és Sharone Stone is Kevin Spacey visszatérését sürgeti

Sharon Stone és Liam Neeson mellett több színész is kiállt Kevin Spacey mellett, akik azt szorgalmazzák, hogy visszatérhessen a filmszakmába.

“Alig várom, hogy Kevin újra munkába álljon. Ő egy zseni. Annyira elegáns és szórakoztató, végletekig nagylelkű, és többet tud a mesterségünkről, mint a legtöbbünk valaha is fog” - nyilatkozta Stone a The Telegraphnak.

Neeson a lapnak szintén elmondta, hogy "mélyen elszomorította, miután értesült a vádakról", majd hozzátette: "Kevin jó és jellemes ember. Érzékeny, szókimondó és nem ítélkezik, fantasztikus humorérzékkel van megáldva. A színházban és a kamera előtt is az egyik legjobb művészünk. Az iparágunknak szüksége van rá, és nagyon hiányzik".

Spacey mellett Stephen Fry és F. Murray Abraham kiállt. “Kik ezek a keselyűk, akik egy olyan embert támadnak, aki nyilvánosan vállalta a felelősségét bizonyos viselkedéséért, ellentétben oly sok mással?” - mondta Abraham, akit nem mellékesen szintén szexuális visszaéléssel vádoltak meg az Apple TV+ Mythic Quest című sorozatának forgatása során.

A színész ügyével a Spacey Unmasked dokumentumfilm foglalkozott, amely kapcsán Fry azt mondta, hogy szerinte nem szerencsés Spacey-t olyan személyekkel egy csoportba sorolni, mint például Harvey Weinstein.

dokumentum

A dokumentumfilm Kevin Spacey életét követi gyermekkorától kezdve a Broadwayn elért sikerén és sztárrá válásán át egészen a látványos bukásáig, amikor szexuális... több»