Az év egyik legjobban várt filmjének számít az Olivia Wilde rendezésében készült Nincs baj, drágám.

A film főszerepeiben  Florence Pugh és Harry Styles láthatók, akik egy házaspárt alakítanak. A köztük lévő kapcsolat a történet szerint enyhén szólva is igencsak szenvedélyes, így Wilde a merészebb pillanatoktól sem riadt vissza, amikor egy férfi-nő közötti szexuális kapcsolat megjelenítéséről van szó.

“Sok mindent ki kellett venni a trailerből. Az MPA az utolsó pillanatban keményen be is fenyített velem szemben bejátszás miatt, így ki kellett vágni egy olyan jelenetet, amelyben orális szex látható. Ez nagyon feldühített, mert úgy gondoltam, hogy ez mégis emelt volna a téten, de még mindig egy nagyon puritán társadalomban élünk. Szerintem az erotika hiánya az amerikai filmekben eléggé új keletű. Aztán ha a női gyönyörről van szó, akkor ez olyasmi, amit nem látunk túl gyakran, hacsak nem a queer moziról beszélünk” - nyilatkozta Wilde az AP magazinnak.

Wilde hasonló gondolatokat osztott meg a Variety magazin egyik korábbi cikkében: “A női gyönyör, és ennek legjobb változatai, amelyeket man manapság láthatunk, a queer filmekben vannak. Miért érezzük magunkat jobban a női gyönyörrel, ha két nő van a filmben? A hetero szexjelenetekben a filmekben szinte mindenütt a férfiakra, mint a gyönyör címzettjeire koncentrálnak”

A Nincs baj drágám szeptember 22-én érkezik a hazai mozikba.

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

Az 1950-es években járunk. Alice úgy érzi, valami nem stimmel azzal az álomvilággal, amelyben a férjével, Jackkel élnek. Szinte minden tökéletes, ugyanakkor egyre gyanúsabbnak... több»