Az ott tényleg Jeffrey Dahmer a Stranger Thingsben? A rajongók legalábbis őt vélik felfedezni (videó)

A Jeffrey Dahmerről készült sorozat továbbra is tűzben tartja a Netflix nézőit. Mindenki a '90-es évek elején letartóztatott kegyetlen sorozatgyilkosról és rémtetteiről beszél. És vannak olyanok is, akik már más sorozatokban is őt vélik felfedezni. Például a Stranger Thingsben.

Mint ismert, Jeffrey Dahmer elsősorban a '80-as években szedte áldozatait, 1978 és 1991 között tizenhét férfit csábított el, majd megölte őket. A holttesteket feldarabolta vagy savban oldotta fel. Többeknek még haláluk előtt megfúrta a koponyáját és savat fecskendezett az agyukba. Néhány áldozatából evett is.

Néhány rajongó most úgy véli, hogy a szintén a '80-as években játszódó Stranger Things egyik epizódjában szintén Jeffrey Dahmer látható. Erről a TikTokon osztottak meg egy szösszenetet. A videón a Sadie Sink által játszott Max Mayfield látható, amint egy parkolóban sétál. Majd a háta mögött felbukkan egy férfi. Csupán egy a sok járókelő közül. Csakhogy a szőke gombafrizurája és jellegzetes szemüvege miatt egy rajongó azonnal rávágta, hogy ő ott bizony Jeffrey Dahmer!

@elodvdb Jeffrey Dahmer in Stranger Things ? ???? #jeffreydahmer #strangerthings #foryou ♬ son original - elovdb

Tény, hogy van hasonlóság a videón látható férfi és a Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztoriban látható sorozatgyilkos között, akit Evan Peters alakít. Nyilván csak véletlen egybeesésről van szó, illetve még inkább a sorozatok készítőinek korismeretéről. Akkoriban ugyanis elég sok fiatal férfi viselt olyan szemüveget és hordta úgy a haját.

De kétségtelen, hogy egy Jeffrey Dahmer szerű rémalak simán beférne a Stranger Things szörnyei közé…