Az új legjobban várt thriller: Jason Momoa, Gerard Butler és Oscar Isaac a főszerepekben

Oscar Isaac, Jason Momoa és Gerard Butler lesznek a főszereplői a Dante kezében/In the Hand of Dante című krimi thrillernek, amelyet az Oscar-jelölt Julian Schnabel rendez, a producerek közt pedig maga a mozi mestere, Martin Scorsese is ott lesz!

A Nick Tosches regénye alapján készült film az Isteni komédia eredeti kéziratának történetét követi nyomon, amely New York veszélyes alvilágában egy feketepiaci csempészhálózat karmai közé kerül, és a maffia a megfáradt tudóst, Nicket hívja fel, hogy hitelesítse azt.

Nick szembeszáll a maffiával, és őrült igyekezetében ellopja a kéziratot. Sötét és erőszakos utat jár be a metaforikus pokolból a Paradicsomba szerelmével, Giuliettával, miközben egy párhuzamos történet bontakozik ki: magának Danténak az odüsszeiája, aki szerelem nélküli házasságban vergődik Gemmával, és akit csak egy szigorú értelmiségi mentorálása segít. Szicíliába menekül, és megalkotja legnagyobb művét, amelyben megörökíti elveszett szerelmét, Beatricét.  

Nick és Dante idősíkjai külön utakon haladnak, a két férfi élete mégis elválaszthatatlanul összekapcsolódik - mindketten elveszítik magukat a szerelem, a szépség és az isteni ígéret hajszolásában... 

Ígéretes alapanyag!