Azt állítja, Evan Rachel Wood manipulálta, visszavonta a Marilyn Manson elleni vádakat a modell

Ashley Morgan Smithline, aki korábban szexuális zaklatással vádolta Marilyn Mansont, visszavonta a zenésszel való kapcsolatáról szóló állításait.

A nő 2021-ben állt a nyilvánosság elé a sztár elleni vádjaival, majd még abban az évben beperelte őt. Az ügyet végül 2023 elején elutasították a bíróságon. Az elutasítás után a People arról cikkezett, hogy a Ashely Morgan jogi dokumentumokat nyújtott be a Los Angeles-i Legfelsőbb Bírósághoz, amelyekben tagadja a Marilynnel szembeni vádjait.

Ashley azt írta, hogy "manipulálták" őt, és Evan Rachel Woodot hibáztatta, aki szintén megvádolta Mansont.

"Engedtem Evan Rachel Wood és társai nyomásának, hogy olyan nemi erőszakkal és bántalmazással vádoljam [Mansont], ami nem volt igaz" - írta Ashley.

Ashley azt is elmondta, hogy Evan "megkérdezte tőlem, hogy többek között megkorbácsoltak-e, láncra vertek-e, megkötöztek-e, megbélyegeztek/vágtak-e, bántalmaztak-e alvás közben, megvertek-e vagy megerőszakoltak-e", akivel 2010-ben került kapcsolatba egy beszélgetés során.

"Amikor azt mondtam, hogy nem, ez nem történt meg velem, és ez nem az én élményem volt, emlékszem, hogy Wood kisasszony azt mondta, hogy csak azért, mert nem emlékszem, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem történt meg" - folytatta.

Ashley azt is elmondta, hogy úgy érezte, hogy a jogi csapata "nyomást gyakorolt rá", hogy beszéljen a vádakról. Az ügyvédje ezt a kijelentést "kategorikusan és bizonyíthatóan hamisnak" nevezte.

Evan képviselője szintén vitatta az állításokat.

"Evan soha nem gyakorolt nyomást vagy manipulálta Ashley-t. Ashley volt az, aki először lépett kapcsolatba Evannel az elszenvedett bántalmazásról" - írták. "Sajnálatos, hogy a zaklatás és a fenyegetések, amelyeket Ashley a szövetségi per benyújtása után kapott, úgy tűnik, arra kényszerítették, hogy megváltoztassa a vallomását".

Marilyn Manson mindvégig tagadta az ellene felhozott vádakat.